latte 0 Napisano Styczeń 19, 2010 Mój chłopak dosyć dużo jeździ autem, jest przedstawicielem handlowym, więc większość czasu spędza za kierownicą. Chciałabym mu jakoś umilić ten czas. Co myślicie o takiej macie masującej z podgrzewaniem? http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=975 to mógłby być dobry prezent na walentynki, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tonx5 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Bardzo fajny pomysł tylko w sumie trochę mało praktyczny. Jeśli twój chłopak dużo jeździ samochodem to na pewno przydało by mu się cos takiego http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=570 Jest to tańsze rozwiązanie i na pewno sie przyda( można tam umieszczać telefon) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czambałamba 0 Napisano Luty 1, 2010 Nieno, matka fajna. Na pewno się chłopak ucieszy :) Chociaż ja na miejscu twojego chłopaka wolałabym dostać coś bardziej prywatnego :P walentynki idą. Pomysł nad jakąś romantyczną kolacją. A podczas niej daj mu matę :D Zdziwko gwarantowane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alexa_kon Napisano Luty 1, 2010 Nagraj mu jakas romantyczna plyte, ktorej bedzie mogl sluchac podczas jazdy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fruttis999 0 Napisano Luty 3, 2010 Myślę, że to będzie bardzo dobry pomysł z tym prezentem dla chłopaka na pewno się ucieszy jak dostanie taki prezent. Ale jak twój chłopak dużo jeździ samochodem to możesz mu też kupić jakąś dobrą nawigację na wasserman.pl mają bardzo dobre nawigacje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czambałamba 0 Napisano Luty 3, 2010 O tak, nawigacja to też dobry pomysł. Się chłopak przymnajmniej nie zgubi, kiedy będzie pędził do ciebie ciemną noca przez lasy i pola :P tanie nawi są w electro. Wejdź na strone i obadaj. Ja też badałam ten grunt jakieś 2 dni temu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach