Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabinka1987

wesele IRYS tychy

Polecane posty

Gość klientka Ewa
byłam kilkakrotnie klientką restauracji Irys w Tychach. Organizowałam tam większe urodziny rodzinne i byłam bardzo zadowolona. Zawsze wychodzę stamtąd zadowolona. Dlatego każdą większą imprezę właśnie tam organizuję. Mam spokój, goście są zadowoleni, wszystko na poziomie, bardzo przestronny lokal, elegancki, wygodny ogrodzony parking. Największym atutem są właściciele, którzy osobiście wszystkiego pilnują i bardzo angażują się aby klienci byli zadowoleni. Jedzenie bardzo dobre i cena atrakcyjna w stosunku do tego co za nią klient otrzymuje. Polecam.

Gość gość
Pracuję w gastronomii od wielu lat.Ale co się teraz dzieje to woła o pomstę do nieba.Internet jest dla ludzi mądrych.Ale wiele ludzi traktuje internet do celów niecnych.Oskarża ,obraża niewinnych ludzi.Chciałabym zwrócić uwagę tylko na dwie rzeczy.Menu jest takie jakie wybierze i zapłaci osoba organizująca przyjęcie .Czy jak idziesz człowieku do restauracji i płacisz za pieczeń to dostajesz polędwicę.Jak płacisz mało dostajesz mało-czy to tak trudno zrozumieć?Druga sprawa-jak się teraz zachowują ci wielcy goście. Jak ostatnie....I jak takich ludzi można traktować poważnie.

Gość gość
Oj prawda.Jest coraz gorzej.Zacznij krytykę człowieku od siebie.

Gość IzaŁukaszMŁODAPARA
Witamy!! 13 lipca 2013 r. mieliśmy wesele w restauracji "IRYS" w Tychach. Wrażenia z przyjęcia weselnego w "IRYSIE" mamy bardzo pozytywne. Już samo położenie restauracji było dla nas atutem. Jasna sala, w pomarańczowych tonacjach kolorystycznych z tarasem była bardzo ładnie udekorowana na nasze wesele. Klimatyzacja mimo deszczowego dnia była załączona. Ilość jedzenia - bardzo dobrego i starannie podanego - przerosła nasze i gości oczekiwania :) Stoły były ładnie ubrane. Stały na nich świeże kwiaty i owoce. Pani właścicielka bardzo miła, pomagała i doradzała nam we wszystkim. Obsługa kelnerek bez zarzutu. Po uroczystości jedzenie, które zostało zapakowano nam do pudełek.Polecamy tę salę na zorganizowanie wesela czy innej okolicznościowej imprezy :). Iza i Łukasz :)

Gość Marzenkie
Witam, dokładnie 4 sierpnia 2013 organizowałam przyjęcie na 50 osób w Restauracji "Irys". Jestem bardzo zadowolona i nie mam żadnych zastrzeżeń. Sala duża, klimatyzacja działa jak należy. Obiad ciepły i podany na czas, z kolacją podobnie. Zimnej płyty dużo i co mnie zaskoczyło - na prawdę pięknie przystrojona. Obsługa fachowa, cicha i sympatyczna. Wszystko co zostało spakowano nam do domu i mieliśmy jedzenia na kilka dni. Z czystym sumieniem polecam.

Gość Iwona i Dawid
Iwona i Dawid Witamy! Mieliśmy wesele w Irysie 31.08.2013 r. i gorąco polecamy ten lokal. Jedzie pyszne (bardzo dużo-reszta została nam wręczona do domu), obsługa dobrze zorganizowana (kelnerki miłe, uprzejme, uśmiechnięte, znające się na swoich obowiązkach), szefowa super kobieta (wszystkiego dopilnowała sama, a obiad w jej wykonaniu był mistrzowy, goście chodzi do kuchni pytać kto przygotowała tak pyszny obiad-przede wszystkim rosół). Sala przestronna i przystrojona w elegancki sposób (stoły udekorowane ze smakiem). GORĄCO POLECAMY TĄ SALĘ NA KAŻDE PRZYJĘCIE. Na pewno zorganizujemy tam jeszcze niejedną imprezę, a najbliższa już z końcem listopada. Pozdrawiamy.

Gość Butterfly12345678
Witaj, Mieliśmy teraz wesele w Irysie i było super!!! Jedzienie pyszne i baaardzo dużo. Super obsługa i właściciele. Sala i stoły były pieknie przystrojone. Wszyscy byli weselem zachwyceni :) Mają też pokoje do wynajęcia! Gorąco polecamy!!!

Gość Ela Rafał
Dwa tygodnie temu mieliśmy w Irysie przyjecie weselne z którego jesteśmy bardzo zadowoleni bo szefowa naprawdę stanęła na wysokości zadania i zapięła wszystko na ostatni guzik. Jedzenia było mnóstwo, stoły były wypchane po same brzegi a mimo to kelnerki dalej donosiły nowe potrawy. Normalnie nie dało się tego przejeść a wszystko co zostało dostaliśmy ładnie zapakowane do domu. Sala ładne przystrojona, obsługa wzorowa, restauracja godna polecenia. A sama szefowa to bardzo miła i uczciwa osoba.

Gość Misiek_zespol_Partyband
Dzień dobry. Ja natomiast muszę stanąć w obronie tej restauracji. Czytałem wcześniejsze wypowiedzi, choć ciężko mi się czyta takie negatywy. Na rynku muzycznym jesteśmy już 12 lat i parę imprez w kilku miastach zagraliśmy. W samym Irysie zagraliśmy już kilka razy, i zawsze to samo. Dużo pysznego jedzenia, obsługa uśmiechnięta do samego rana, widać na twarzach zmęczenie, ale jak zobaczą że ktoś się na nie patrzy to zaraz uśmiech od ucha do ucha :) Czasem myślę że szefowa im płaci za uśmiechanie się :) Może i nie łączą mnie nigdy "kwestie finansowe" i to nie ja płacę za przyjęcie, ale pierwsze słyszę i aż się uśmiałem że kucharz wycina tłuste elementy aby sobie zostawić chude mięso :) Absurd, i na bank kucha w nosie ma jaki kawałek kroi... Zresztą to nie jest obowiązek i zawsze można podejść do kucharza i poprosić o chudy kawałek mięsa gdyż mięso krojone jest przy gościach na środku sali. Może i obsługa "kradnie bo mają swoje rodziny"... ale tam obsługa to młode dziewczyny, które jeszcze rodzin nie pozakładały, a jakoś nie wyobrażam sobie młodej, 25 letniej dziewczyny która leci do domu z roladą z wesela :) Hmm, tylko czekać na opinie, że orkiestra kradnie rolady :) bo nie mają pieniędzy aby sobie kupić :) Ja osobiście polecam restaurację Irys, zawsze tam byłem w "pracy", w maju 2014 roku będę tam organizował przyjęcie Komunijne mojej córki bo wiem co dostanę na talerz, wiem w jakim wydaniu. Gdyby ktoś szukał potwierdzenia mojej autentyczności, zapraszam na stronę www.partyband.com.pl. Pozdrawiam. Michał Marcak saksofonista-manager duetu Partyband

Gość gość
Jak masz zlecenia z Irysa to tak piszesz.Ale jak byś coś tam organizował to byś już tak nie mówił.Ja mam bardzo złe wspomienia z tego lokalu i odradzam organizowanie tam imprezy.A nie jest to tylko moje zdanie,ale wielu znanych mi osób.Pani właścicielka potrafi dopiec do żywego.

Gość Misiek_z_zespołu_PArtyband
A jeśli nie mam od nich zleceń? Postaw się w mojej sytuacji. Czy Ty jako np. kamerzysta polecał/a byś kiepską orkiestrę tylko dlatego, że oni podesłali Ci klienta? Ja nie polecam byle czego, a służę dobrą radą... Jakbyś mnie zapytał/ała gdzie polecam zrobić przyjecie w Tychach, to bym Ci powiedział gdzie, albo jakbyś mi powiedział/ała że chcesz wesele Tutaj czy Tutaj, to ci mogę powiedzieć tam nie rób bo obsługa pije, tam nie rób bo krokiet śmierdział zepsutym mięsem... I nie dlatego że sale polecają mnie jako dobry zespól... tylko dlatego że bywam co tydzień na jakiejś sali i potrafię ocenić gdzie jest dobrze za każdym razem, gdzie udało się tylko raz a reszta to kicha, i gdzie w większości jest lipa a tylko jak była Twoja ciocia to było super. Poza tym, ja jako usługodawca też potrafię ocenić, czy klient jest "spoko" czy "cwaniak". I Jeśli cwaniak- staram się odciągnąć ich od wynajęcia Nas, bo ja chcę aby ktoś "chciał" abyśmy mu zagrali, a nie był zmuszony. Świadczyć usługę dla "cwaniaka" jest ciężko... tak samo jak ciężko jest "cwaniakowi" sprzedać marchewkę, a bo to krzywa, a bo to za słabo czerwona, a bo to za słabo pomarańczowa, a bo to ma już wąsy, a bo to za mała, a bo to za prosta itp... Ja tą salę będę polecał do momentu, kiedy nie wyczuję że coś jest nie tak. A jak zaserwują mi tam krokiet śmierdzący zepsutym mięsem, czy jak zauważę że obsługa pije- to zmienię zdanie, aby... służyć dobrą radą. Zastanawiam się tylko, czy byłeś/aś kiedykolwiek klientem Irysa.

Gość gość
Ty Misiek-pomyliłeś się bardzo.Ty masz grać a nie oceniać restaurację.Mam wielką nadzieję że cię wszędzie wykopją. To jest koniec świata.A wogóle to wiem jak gracie-jesteście bardzo cieńcy.

Gość gość
Misiu ty jesteś jednak straszna g.....Restauracja często daje ci żreć za darmo bo młodzi nie chcą za was płacić a ty ich oczerniasz.Chłopie nie wypowiadaj się więcej bo cię już nikt nie weżmie a jesteś naprawdę cieniutki.

Gość gość
Ja to zawsze mówiłem -szarpidruty za to że restauracja obsłuży ich za darmo to jeszcze ją wszędzie obsmarują.Te muzykanty to okropni ludzie i trzeba na nich bardzo uważać.Zwykłe grajki a uważają się za wielkich muzyków.To oni najczęściej na weselach są pierwsi nawaleni.Masakra.

Gość gość
Zawsze z orkiestrą jest najwięcej kłopotu.Wielcy panicze,a naprawdę pierwsi nawaleni a potem jeszcze wszystkich wszędzie obgadują i opisują.Jak im kelnerzy nie dadzą pierwszym jeść to mówią że opiszą knajpę w internacie i w ten sposób ich zniszczą

Gość gość
Byłam gościem na weselu w Irysie -mnie się nie podobało. Swoje wesele chcę zrobić w Vikktorii w Cielmicach.Na jakiej stronie mogę poczytać o nich opinie .Ja nic nie mogę znależć.Proszę napiszcie gdzie.

Gość gość
Byłam w Irysie na weselu w kwietniu jako gość. Bardzo mi się podobało. Jedzenie przepyszne i dużo, elegancka sala, miła obsługa i przesympatyczna właścicielka. Gorąco polecam. Zamierzam w sierpniu zorganizować przyjęcie urodzinowe i już zrobiłam sobie rezerwację . Właśnie w Irysie !!

Gość Anna Kołodziej
Byłam zachwycona.. Miałam przyjemność być uczestnikiem przyjęcia weselnego w kwietniu. Pani właścicielka wspaniale wszystko przygotowała. Piękna sala. Mnóstwo pysznego jedzonka, nie do przejedzenia. Wszystko pięknie i sprawnie podane. Mam nadzieje, że jeszcze kiedyś zagoszczę w Irysie. W sierpniu chciałabym zorganizować tu przyjęcie rocznicowe moim rodzicom. Piątka z plusem :)

Gość Misiek_zespół_Partyband
Niektórzy autorzy powyższych postów nie zrozumieli, o co mi chodzi :) Ale to pewnie z powodu zbyt wielu postów pisanych w różnorodnych tematach...mogło się pomylić. Ja właśnie piszę że w Restauracji IRYS jest super. Co do "podawania żarcia za darmo" to nie jest to kluczowa sprawa dla mnie :) i tak dobrze wyglądam :) Natomiast 18 maja 2014r. IRYS organizował dla mnie Pierwszą Komunię Świętą mojej córki Natalii, było na niej zaledwie 40 osób a mieliśmy do dyspozycji cały lokal, bez limitu godzin, jedzenia opór i wyśmienite. Myślę tak: klient musi być zdecydowany, ale ponad wszystko musi być człowiekiem :) Zorganizować tak duże imprezy to nie lada sztuka i chylę czoła przed Szefową że tak potrafi to ogarnąć. Myślę, że IRYS ma dość klientów z Polecenia ( ale nie z for i innych:) ) tylko takich, którzy faktycznie byli na przyjęciu w IRYSIE ) to jest wystarczająca opinia. A dobrze że mamy demokrację- każdy wybiera co chce :) Ja- POLECAM!

Gość gość
Misiu.Postradałeś do końca zmysły Nie pij tyle.Organizowałeś przyjęcie z okazji I Komunii A KOMUnia jest w Kościele. Z ciebie taki grajek jak chrześcijanin. A Irys to padaka

Gość Anna i Sebastian
W tamtym roku szukaliśmy sali na wesele i trafiliśmy do Domu Przyjęć Irys na Wartogłowcu. Sala bardzo nam się spodobała, a Właścicielka była bardzo kompetentna. Przed podpisaniem umowy zapoznaliśmy się z opiniami na niektórych portalach i znaleźliśmy kilka niekorzystnych, które trochę nas zaniepokoiły. Podzieliliśmy się naszymi obawami z Właścicielką p. Bożeną, przedyskutowaliśmy martwiące nas kwestie i zdecydowaliśmy się na organizację wesela w Irysie. W sierpniu mieliśmy wesele i byliśmy zachwyceni. P. Bożena bardzo nam pomogła swoim doświadczeniem w organizacji tego typu imprez. Zaproponowała bardzo ciekawe menu. Mogliśmy liczyć na jej pomoc jeśli chodzi o dostosowanie liczby potraw i ich ilości. Organizacja była wzorowa, jedzenie bardzo dobre, a ciasta i tort przepyszne. Niczego nie brakowało, wszystko było ciepłe i dobrze doprawione, stoły - ślicznie przystrojone. Byliśmy bardzo zadowoleni również z obsługi pań kelnerek. Zawsze uśmiechnięte, ogarniały całą salę, sprawdzały porządek na stołach, na bieżąco uzupełniały napoje. Goście byli na tyle zadowoleni, że zamówili specjalną piosenkę z dedykacją dla kelnerek, zapraszając je do tańca. Myślę, że to również bardzo dobrze świadczy o organizacji. Odebraliśmy mnóstwo telefonów od bardzo zadowolonych gości. Nasza świadkowa przygotowała nam dodatkowe atrakcje, które wymagały wcześniejszego ustalenia z p. Bożeną. Nie było z tym żadnego problemu. Na każdym etapie organizacji oraz podczas przyjęcia mogliśmy liczyć na pomoc p. Bożeny. Wesele prowadził nam DJ, który również pochwalił współpracę z p. Bożeną. Nasze obawy wynikające z niektórych opinii na portalach okazały się całkowicie bezpodstawne. Jedzenie, które zostało z przyjęcia otrzymaliśmy zapakowane. Rozliczenie wesela było bardzo rzetelne i nie wzbudziło naszych wątpliwości. Możemy z całą odpowiedzialnością polecić ten lokal. Zostawiliśmy p. Bożenie nasze telefony, jeżeli pojawiły by się wątpliwości ze strony przyszłych klientów mogą spokojnie do nas zadzwonić po opinię. Chciałabym również dodać, że byliśmy na sylwestrze w Irysie, na którym bawiło się ponad 100 osób i również byliśmy zadowoleni z organizacji, zespołu który grał, z obsługi i jedzenia. Nasza rada – jeżeli macie jakieś obawy wynikające z niekorzystnych opinii na portalach po prostu przedyskutujcie to z p. Bożeną.

Gość gość
Witam :) 13.09.2014 Bawiliśmy się w Irysie jako Państwo Młodzi :) jesteśmy zadowoleni z restauracji, z obsługi, bardzo miłe dziewczyny, jedzenia (mnóstwo zostaje i zostaje zapakowane do domu), szefowa bardzo miła, potrafi doradzić, wystrój sali piękny. Jesteśmy bardzo zadowoleni i POLECAMY!!!!! Karolina i Łukasz :)

Gość gość
Serdecznie polecamy restaurację Irys ! Wesele się udało i to pod kazdym względem. Obsługa uprzejma, jedzenie smaczne i w dużej ilości. Żadnych problemów.

Gość gość
Byłem gościem na weselu w Irysie teraz we wrześniu.Jedzenia maleńko,obsługa z łapanki-nie mają zielonego pojęcia o kelnerowaniu.Ogólnie miernota.

Gość gość
Z czystym sumieniem polecamy lokal IRYS, wesele udało się w 100% i tutaj gratulacje dla właścicielki która dała z siebie wszystko. Jedzenie smaczne, ładnie podane i było go naprawdę dużo! Ciasta i tort przepyszne! Sala pięknie przystrojona, wszystko na najwyższym poziomie!

Gość Kasia i Jacek
Tydzień temu mieliśmy wesele w Irysie. O restauracji można wymieniać same pozytywy. Nasze wesele było na 55 osób i sala była idealna, pięknie wystrojona. Obsługa jest miła i uczynna, pomaga spełniać każde życzenie. Jedzenie jest przepyszne, w ogromnych ilościach ( bardzo dużo zostaje do domu). Plusem jest część wokół baru gdzie można odpocząć. Pani Bożenka czuwa nad wszystkim. Restauracja oferuje dużą elastyczność i spory wachlarz usług ( nie trzeba się przejmować owocami, słodyczami, napojami etc.) Ogródek nie jest zbyt duży ale w zupełności wystarczający ( dzięki temu ludzie na weselu się nie rozchodzą), daje możliwość zrobienia szybkiej sesji zdjęciowej z gośćmi, posiada placyk zabaw dla dzieci. Taras jest przestronny i duży. Toalety są bardzo ładne i zadbane. Klimatyzacja jest sprawna. Całość pozwala odczuć prawdziwą rodzinną atmosferę w tak ważnym dla Młodej Pary dniu:)

Gość Agnieszka i Michał K
Witam!Jesteśmy świeżo po komuni córki w restauracji IRYS.Zacznę od tego,że zanim zamówiliśmy salę w Irysie czytałem tutejsze komentarze i powiem szczerze,że miałem obawy ale......No właśnie całkiem niepotrzebnie.Sale piękne,przedzielone parawanami,nikt obcy do talerza nie zagłąda.Obsługa miła,uśmiechnięta,szybko i sprawnie działająca.Jedzenie pyszne i w ogromnej ilości!!!!!Nie ma możliwości wyjść z IRYSA głodnym.W pewnym momencie poczuliśmy się jak w domu.Szefowa klientowi nie żałuje pysznego jedzenia jak to bywa w innych restauracjach.Jedzenie nie zjedzone zostało ładnie spakowane do pudełeczek i wydane nam do zabrania.Nie wiem czy na jakiejkolwiek imprezie goście zjedli wszystko,chyba nie ma takiej możliwości:-)Co nas miło zaskoczyło to to,że szefowa pracuje w kuchni z pracownikami na pełnych obrotach a nie tylko liczy pieniądze.Poza tym Pani miła,sympatyczna,uśmiechnięta.Cena za osobę bardzo atrakcyjna,tak jak się umawialiśmy tak było.Podsumowywując,restauracja jak najbardziej godna polecenia aż chce się wracać.Moja rodzina również zachwala i jest zadowolona w 100%.POLECAMY!!!!!

Gość gość zadowolony
Mogę powiedzieć, że w Irysie jedzenie jest przepyszne, obsługa super, zabawy do końca, nikt nie wygania, pozostałe jedzenie wydane na wynos, kelnerki służą pomocą w każdej chwili. Polecam na rodzinną impreęy, 18-stkę, komunie, wesele, naprawdę będziecie zadowoleni. :) zadowolony gość :):)