Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PP123

prawo jazdy-pytanie

Polecane posty

Gość PP123

Mam pytanie do osób które niedawno robiły prawko- czy to prawda, ze trzeba wyjeździć 20 h z instruktorem prowadzącym?

Gość starucha666
30 prawda

Gość Serowe serce
30 godzin a nie 20.

Gość PP123
Moja siostra robi prawko, i przydzielili jej jakiegoś dziadka instruktora. Chciałaby pojeździć z kimś innym, kto lepiej tłumaczy itp.Wyjeździła 10 h i powiedzieli jej, że teraz musi jeździć tylko z tym, ewentualnie ma na niego skargę napisać. Ona generalnie do gościa nic nie ma, ale wszyscy jej radziliśmy ze lepiej by było jakby z kilkoma pojeździła będzie miała porównanie. To co, już teraz nie może poprosić o zmianę instruktora? Ja robiłam prawko 7 lat temu i nie umiem jej doradzić -kiedyś takich problemów nie było.

Gość aaapsik
to nie jest prawda, może jeździć z każdym instruktorem , który zatrudnia ośrodek :) Ma prawo się domagać zmiany , ona płaci ona wymaga:)

Gość Serowe serce
mi też przydzielili dziadka instrukora i 30 godzin z nim jeździłam, a nie nauczylam się NIC, zmienilam instruktora już wykupując jazdy w innym ośrodku szkolenia i po 5 godzinach umiałam jeździć lepiej niż po całym kursie. Więc niech zmienia.

Gość PP123
Tez tak myślę, ale czy teraz jest tak, że z tzw. instruktorem prowadzącym ma wyjeździć 20 h i to on przeprowadza egzamin wewnętrzny?

Gość starucha666
po kursie w szkole prawa jazdy KURSANT na tarnogaju udało mi sięzdać za pierwszym razem.

Gość aaapsik
nie wiem jak w innych szkołach , ale u mnie egzamin wewnętrzny przeprowadzał właściciel ośrodka z którym wcześniej nie miałam jazd i to raczej był taki lajtowy egazmin :) Piewsze słysze , że trzeba z jednym przejeżdzić 20h

Gość PP123
Dzięki za odpowiedzi, może ktoś jeszcze ma jakieś info na ten temat? Muszę mieć pewność zanim siostrę bojowo nastawię!