Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GAGARIN RONALDO

Idealna twarz faceta wg was SONDA

Polecane posty

Gość dupeckazWarmiii
Ni, a co Ci w nim się nie podoba??

Gość ohydny jest dr house

Gość Daisssy85
Przecie ten słodziak, to dziecko jeszcze ma może ze 15 lat. Jesteś pedofilką?

Gość lesny dzban
dupeckazWarmiii, chyba żartujesz ? wybitnie mało urodziwy ten 'słodziak' ;x

Gość dupeckazWarmiii
A co Ci się w nim konkretnie nie podoba?? Wszystkie dziewczyny w szkole za nim szaleją:)

Gość lesny dzban
zacznijmy od tego ze nie ma w nim nic co można by uznać za ładne :p na przykład nie podoba mi się kształt jego twarzy, ma dziwne usta, brzydkie oczy,beznadziejna fryzura, ogólnie trochę tępy wyraz twarzy i kiepskie ciuchy...

Gość GAGARIN RONALDO
Hej! Ten topik jest na podawaniu cech ładnej twarzy, a nie kłócenie się o jedną!! Leśny dzbanie jak jesteś na topiku, to wrzuć zdjącie twarzy która Ci sie podoba...

Gość dupeckazWarmiii
Za to Hugh nie ma w ogóle warg:D

Gość lesny dzban
nie podszywać się pode mnie :O a jak już to się lepiej starać ^^ żeby prawdziwy ideał pokazać to bym musiała zdjęcie mojego faceta wrzucić ale tego nie zrobię :P ten jeszcze jest niezły: http://userserve-ak.last.fm/serve/_/23122061/Chester+Bennington+Chester.jpg ale lepsze usta by mu się zdecydowanie przydały xd

Gość estoy loca por ti
a mnie wkurza moj gust, wszystkim moim kolezankom podobaja sie nieco starsi faceci tak ok 28 lat, ja mam 21 a mi kurde gnojki w moim wieku i to z gladka skora i nazelowanymi wlosami, ten zel niekonieczny ale reszta tak i jeszcze niech bedzie wydepilowany! ale mam swoj typ, musi byc to hiszpan lub argentynczyk czy kolumbijczyk, miec ciemne oczy i wlosy i jesli est mozliwosc to karnacje jak takiego widze to mi nogi miekna, ostatnio w pociagu siadlo kolo mnie 4 takich i mnie sparalizowalo! doslownie nie moglam wykonac zadnego ruchu. kocham patrzec na takich facetow, na ich profil lekki zarost...lub gladka buzke...miodzio ale przyznam ze taki patinson tez mnie kreci, wydaje sie taki zboczony. kocham wszyskich mezczyzn, nie chce sie z zadnym wiazac bo wiem ze jeszcze jest ich tylu do zaliczenia...

Gość House to paskuda
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lesny dzban
Leonardo DiCaprio jest brzydki. Nie podoba mi się lształ jego twarzy i ma dziwne usta ;x

Gość młody michael
no nie nie wierzę, że leo jest aż tak popularny :D, hahaha, weźcie obejrzyjcie sobie lepiej cruise'a w top gun ;). di caprio się nie umywa

Gość dupeckazWarmiii
Mój słodziak jest podobny do Leo :)