Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalala

zaręczyny

Polecane posty

Gość tralalalalala

po jakim czasie się zaręczyliście ? jak to wyglądało? ile po zaręczynach wzięliście ślub? ; ))

Gość a po co ci zaręczyny
nie wiesz ze śluby to najczęstrza przyczyna rozwodów?

Gość tralalalalala
możliwe.. my decydujemy się na ślub nie po to aby się rozwodzić. więc spokojnie : )

Zaręczacie się kiedy chcecie i czujecie. Przecież nie ma jakichś idiotycznych norm. Ja się nie zaręczałam (bo to idiotyzm dla mnie) a ślub wzięłam! powiesz "a zasady"? Zasady są po to by je łąmać, a to co inni powiedzą to mnie nie obchodzi. To moje życie.

Gość a po co ci zaręczyny
możliwe... czas pokaże:)

Gość gryczka
Zaręczyny po 6 latach związku, bardzo romantyczne, wymarzone, tylko we dwoje:-) Ślub cywilny rok później. Obecnie 3,5 roku po ślubie.

Gość tralalalalala
wiem, ze nie trzeba się zaręczać ale większość to robi ;) ja akurat nie mam nic przeciwko temu, ale też nie jestem za tym że MUSZĄ być.. poprostu jestem ciekawa jak wyglądały te wasze miesiące przed ślubem i wogóle po jakim czasie ludzie się hajtają ;D

Gość tirutirurararararra....
ja tez bym chciala wlasnie zeby bylo tak romantycznie,tylko we dwoje albo zeby tak spontanicznie to wyszlo a moj facet chce odstawiac szopke z rodzina,jeszcze babcie i dziadka ma zamiar zapraszac. Tylko nie wiem po co??? ;/

Gość tralalalalala
no to chyba masz ten sam problem co ja ; ) mój też chce żeby to było oficjalnie z rodzinką znaczy no my moje i jego rodzeństwo i rodzice.. a ja bym wolała tak sam na sam... albo ewentualnie sami rodzice w ostateczności, bo po co rodzeństwo?! a najlepiej to mógłby mi niespodzianke zrobić ale na to nie mam szans...

Gość kolorowa kolorowanka
po 3 latach związku, ślub po roku od zaręczyn

zareczyny byly po 3, 5 związku, slub bedzie 2,5 roku po zaręczynach. Zareczyny byly tylko we dwojke, bylo milo i romantycznie :)