Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pipaaa

języki

Polecane posty

jakie języki znacie?? ja; polski angielski włoski łaciński trochę francuski a wy?? :)

Gość llpp
kotek, przerobienie podrecznika i wkucie listy slowek to nie znajomosc jezyka🖐️

no chodzi mi o to jakich się uczyliście przecież :D a nie o to żeby mówić biegle:P

Gość tomekk3213
Zeby znac jezyk musisz znac minimum 25 tys słow Sam Jezyk Angielski ma okolo 300- 600 tys słów

że co?? jeśli dla Was pytanie jakich się uczyliście języków w szkole(przepraszam że trochę źle sformułowałam swoją początkową wypowiedź) jest próbą pokazania ,, jaka jestem fajna'' to ja tego nie rozumiem...

że co?? jeśli dla Was pytanie jakich się uczyliście języków w szkole(przepraszam że trochę źle sformułowałam swoją początkową wypowiedź) jest próbą pokazania ,, jaka jestem fajna'' to ja tego nie rozumiem...

napisałaś ;;jakie języki znacie'' a nie ;;jakich języków się uczyliście w szkole'' a to jest DUŻA różnica.Pewnie pracujesz w barłogach,gówno umiesz ale musisz się dowartościować snując fantazje na swój temat;p

Gość el temperamento
jak hiszpanskiego nie znasz to pipa z Ciebie:P🖐️

znam angielski,w szkole uczylam sie niemieckiego ale teraz ani be ani me;) poza tym studuje na fil.rosyjskiej

Gość lays zielona cebulka
angielski i niemiecki. w tych się zawsze dogadam. łacina, z tym, że to nie jezyk mówiony, ale mogę tłumaczyć teksty łacińskie. jakieś podstawy hiszpańskiego i francuskiego. aa i rosyjskiego.

Ja się uczę angielskiego,włoskiego i łacińskiego Kiedyś uczyłam się francuskiego ale już prawie nic nie pamiętam;P

uczyłam się ang. ,włoskiego na studiach z marnym efektem ,niem. w liceum

Gość kikoo
w podst niemiecki -nic nie pamietam w lo francuski -mowie biegle i ang - mowie tak sobie , ale sie dogadam, i film zrozumiem. na studiach - fr i wloski -mowie biegle lacina-ale komu sie to przydaje? chyba tylko jako podstawa do fr i wl. hiszpanski - troche, zaczynam dopiero

Gość boziuboziuboziuboziu
Czy byla juz tu kiedys lista najglupszych tematow? Bo ten znalazlby sie zapewne w pierwszej piatce! Pipo cipo czy jak ci tam, co ci daje zalozenie takiego tematu? wypisalas nie wiadomo co a jakby przyszlo do sprawdzenia umiejetnosci praktycznych o zgrozo!

dream przecież napisałam ze źle sformułowałam pytanie i za to przeprosiłam wiec się zamknij:/ do boziuboziuboziu; daje mi tyle co wam zalozenie tematu; ''zażarłam gówno'' po prostu chcialam sie zapytac jakich jezykow sie uczyliscie:/

Gość autorko a ile jezykow znasz
ktorymi jezykami poslugujesz sie biegle? ps. moja kolezanka napisala kiedys w cv, ze zna niemiecki, angielski i francuzki. myslala, ze bedzie ladnie wygladalo. a tu podczas rozmowy kwalifikacyjnej szef posluzyl sie trzema jezykami po kolei- a ona ledwo co zrozumiala po angielsku to ze ktos "uczyl sie" tylu jezykow, nie znaczy, ze nimi wlada :P

Gość szoke szoke
dogadam się jedynie po polsku i angielsku, reszta języków mi wisi, skoro angielski zna większa część świata, to po co mam sobie dupę zawracać jakimiś chińskimi czy francuskimi. na studiach mam arabski, ale uczę się go, żeby zaliczyć, więc znam jedynie podstawy typu: jak się czujesz, jak masz na imię :P

angielski wloski i arabski biegle ale uczyłam sie jeszcze niemieckiego i ruskiego..

arabski?? nie wiedziałam że gdzies go uczą. chodzicie na kursy językowe??