Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczka barbie

Biust

Polecane posty

Gość Laleczka barbie

Hej...Słuchajcie,mam taki mały problem jak załoze stanik to sobie układam piersi,troche je podnosze i wogóle,ale gdy tylko podniose rece do góry piersi sie mi wysówaja i stanik sie podsowa do góry piersi wtedy nie sa podniesione tylko opadaja,wiec co chwile musze obciagac stanik i starac sie nie podnosic rak do góry...wiem ze musze nosic dopasowany stanik,ale problem jest taki ze jestem chuda a biust mam troche wiekszy no i jest problem zeby znalezc taki dopasowany...

Sama sobie odpowiedzialas na pytanie. zdajesz sobie sprawe z sedna problemu :] teraz tylko wejdz na strone, na ktorej dopasujesz swoj idealny rozmiar. polecam forum biusciastych na gazecie. na pewno odvzujesz eoznice. p.s. szczuple dziewczyny z dosv sporym biustem nie sa rzadkoscia w dzisiejszych czasach :]

Gość zajrzyj na lobby biusciastych
biusciaste.prv.pl tam ci pomoga bo na 100% nosisz za szeroki obwod i za mala miske a z rozmiarowki raczej nie wypadasz bo produkowana jest w obwodach od 60 do 130 i miskach od AA do KK pozdrawiam i zycze szybkiego zakupu dobrego rozmiaru podpisano: posiadaczka malutkiego acz jedrnego biusciku w rozmiarze 65DD :)

Gość taki sobie wredniak
skąd ja to znam ;) też tak kiedyś miałam

Gość njbhvgcfdx nawraca
nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH

Gość heheheh racja
potem do chirurga plastycznego ,żeby poprawił wygląd biustu ;)

Gość dobry rozm stanika podstawa
WIEM ŻE PODBIJAM ALE WBIJCIE SOBIE DO GŁOWY KOBITY!!! nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH jak nosicie złe rozmiary każdy biust zniszczycie co lepiej ok 100na biustonosz czy 10-15tysia za operacje korygujące i pomniejszające biust może nawet przyczyną guzków i raka sa właśnie kujące w pierś fiszbiny pomyślcie jak maltretujecie cycki jak ciasto przez praskę na makaron to żadne cudowne kremy i pigułki nie pomogą nigdy ze źle ubranym i wyglądającym biustem nie będziecie wyglądać atrakcyjnie faceci już wiedzą mój chłop sie pyta mnie na oko o ile jakaś pani pomyliła sobie rozmiar biustonosza

Widze, że tak odkopujesz te tematy, mówisz, że mają złe staniki, ale nic nie piszesz o doborze rozmiaru. Dla kobiet nieuświadomionych słowa "75tka rozciąga się do 85-90cm" nic nie znaczą. Jeżeli piersi wypadają wam ze stanika, stanik "nie zbiera", nie trzyma, biust wisi na ramiączkach, a zapięcie wędruje na kark, znaczy, że macie zbyt luźny obwód. W zwykłych sklepach mamy rozmiary 70-90 A-E. Podczas gdy porządne firmy produkują obwody już od 60, z miskami co najmniej do G. A w większych obwodach nawet do K. 75B to nie jest jedyny słuszny rozmiar. To nie jest rozmiar większości Polek. Zwykłe 75B jest dobre na osobę, która ma około 85cm pod biustem mierzone bardzo ciasno i 90cm w biuście, więc gdyby pod biustem było mierzone luźno, wyszłoby pewnie i te 90cm, ktoś musiałby być zupełnie i dosłownie płaski. Nawet nie wiem czy takie biusty przy takim obwodzie pod biustem istnieją. Zmierzony po stanikowemu mężczyzna może mieć wymiary na 85B Wy macie o wiele mniejsze obwody i większe miseczki: 60-75 E,F,G... Czemu większe miseczki? Bo 85C i 70C to 2 zupełnie inne miski, 85C będzie o wiele większa. Dlatego 85C może zmienić się w 70G - są na ten sam wymiar w biuście, tylko mają różne obwody. http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html Kalkulator, w którym można obliczyć swój rozmiar (czasami może okłamać)

Gość polecam fajne rzeczy
Gość parix87
Ja ufam tabelom rozmiarów w sklepach internetowych, kupuję na http://ekskluzywna.pl i przy każdy biustonosz ma taką tabelę. Na razie każdy który tam kupiłam pasuje :)

Gość eeeeeeee????????
parix87, przestań spamować tym żałosnym sklepikiem co nie ma nawet takich podstaw jak wyszukiwanie po rozmiarze!