Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

* Diva *

Mam zaplanowane całe życie.

Polecane posty

Mam zaplanowane całe życie mam kilka planów jak coć nie wyjdzie: Plan A (najlepszy) Plan B (korzystny ale niedokońca) Plan C (Dobry) Plan D (Średni) Plan E (kiepski ale zawsze coś) Ps. mam 15 lat :P

Gość barbara1984
nie rozumiem:(

Plan A: Będę kontynuowała moja naukę (średnia 5.4) zaczynam od jutra wysyłac sgłoszenia na castingi, do filmów i reklam do zespołów muzycznych, jak mi się uda to chce osiągnąc popularność w polsce i kiedy to się uda będę rozponawalną gwiazdą, wyjdę za mąż na przystojnego sportowca, wokaliste lub aktora i będę robła dalszą karierę, wyjadę zagranicę spróbowac swoich sił, po 30 chce mieć jedno dziecko. PO urodzeniu sprzedam sesje w magazynie i kolejna kasa, będę miała dom z Miami a kiedy skończe 60 lat tam się wyprowadzę a adoptuje dziecko i to plan A, bardzo śmieszny pewnie dla was :P

Gość barbara1984
no tak raz sie zyje:)Powodzenia!!!mozet Tobie sie spelnia marzenia:):)

Gość barbara1984
masz racje za to TY najmądrzejsza:)

Dzieki Barbara :) To moje całe zycie, żyję teraz tylko marzeniami, nauka i nadzieją mam skryte myśli że skoro niektórym się udało to moze będę tą szczęściarą :) Tobie też zycze spełnienia wszytskich marzeń :)

Gość barbara1984
Dziekuje:)widze,ze jestes optymistka i wierzysz w siebie:)tak Trzymaj moze Ci sie faktycznie uda:)pozdrawiam

Kany Dupy - Tobie równiez życze wszystkiego naj :) Chce być taka jak Agelina Jolie ale to zbyt wygurowane życzenie więc chociaż jak Natasza Urbańska. :)

Dawaj plan E :D jestem ciekawa jaki jest ten najgorszy :P

Najgorszy, tzn. najbardziej nudny i niezbyt mi się podoba. Zostać prawnikiem poznać meża w podobnym zawodzie. Mieć pensje ok. 4 tysięcy i żeby mąż też tyle miał. Kupić dom gdzieś na wsi (w mieście raczej nie bedzie nas wtedy stać) Mieć trójkę dzieci, 2 córki i synka. Rok po roku, i po 5 latach wychowania dzieci wrócic do zawodu.

Gość kiepski
z ciebie prawnik będzie jak tylko 4 tysie zarobisz........no ale tak to przecież plan E:D

No właśnie to paln E w którym skupie się na życiu rodzinnym i jest przecwieństwem planu A. Bo może nie trójka ale czwórka :P

Wiesz co ... to co piszesz nie jest jakoś mocno realne, ale jak przeczytałam mężowi to uznał, że Bardzo Dobre masz podejście do życia :) a mój mąż pracuje nad wizerunkiem znanych osób. Nie mówię tu o Górniak czy Urbańskiej, ale zawsze. Politykiem tylko nie zostawaj i tak trzymaj :) a plan B ?

Gość Walkers
No dobra. a teraz pisz co juz osiagnelas i jakie masz talenty.

Gość Walkers
No czym sie pochwalisz?

Teraz nie mogę już pisać ale wrócę jutro. Do tej co ma meżą styliste - bylabym bardzo wdzeiczna jakbys napisala do mnie na thalia014@wp.pl mam mnostwo pytac i bede mega wdzeiczna jak napiszesz :)

Chodzę na kolo teatralne od 3 lat. Nauczyciele i rodzina mowia mi ze jestem swietna aktorka. Kocham blyszczec. Znam mnostwo piosenek na pamiec. Poprostu mam talent aktorski Błagam napisz mi na meila

Gość fcndjksa
troche to przekolorowane, szczegolnie ten dom w Miami

Może być w hiszpani, na florydzie cos takiego... Jak bede taka gwiazda jak agelina lub doda to bedzie mnie stac