Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Zakochałem się na amen ! w lasce co ma 168 cm i 110 kg na oko..

Polecane posty

Ale ma tez cudne spojrzenie piekny, duzy naturalny biuscik i jest bardzo sympatyczna i zadbana, nie jest jakas nudziara tylko wesola dziewczyna z duuzym poczuciem humoru....... ta druga z ktora wlasnie koncze znajomosc jest sporo chudsza... i jednak nie waga stanowi kryterium dla facetow ale spjrzenie ! . Juz slysze te komentarze ,,ales wzial wieloryba itp. A ja olewam to, iz ludzie sie zcasem krzywo patrzyli jak siedzielismy w moim malym aucie, albo szlismy razem.. w dupie mam tez zdanie kumpli.. kobieta ma sie podobac mi a nie otoczeniu....ja zawsze lubilem grubsze laski i ona mi sie podoba...

Gość you are my
hero!!! Wow! brawo! Zeby to bylo tylko prawda bi jakos nie wierze , to jakas prowokacja :-O

Gość you are my
ja mam 173 cm i 78 kg , super spojrzenie i jakos nikt mnie nie chce. To baba szczesciara z Toba :DChyba przytyje jeszcze z 30 kilo :D

to nie prowokacja.. you are my ...mysle ze problem nie tkwi w Twojej wadze.. moze bardziej w Tobie..charakterze.. moze nie wiem jakos nieodpowiednioo sie ubierasz..ludzie WAGA nie stanowi o atrakcyjnosci osoby !!! naprawde.. ja wole sto razy GRUBĄ ale ZADBANA KOBIETE niz PASKUDNEGO, walacego czosnkiem szkieleta bez biustu !!!!!!!!!!

Gość you are my
biustu te nie mam :D ale za to czosnka nie jem :D kompleksy mam i dlatego nikt mnie nie chce,jasna sprawa :-( brzcu wiekszy od biustu to kijowo :D Umarl w paputkach i po mnie :-O

piszcie sobie dalej ze prowo... jak chcecie ja sie juz nie udzielam.. ale naprawde sie zakochalem, czuje to....

Gość you are my
udzeilaj sie dalej :D moze nabede nadzieji ze jeszcze ktos mnie weznie bez cyckow i grubym brzuchem :D Gratukuje z calego serca jesli sie zakochales.:-)

Kochasz?to kochaj tylko szczerze.kochanego ciała przeciez nigdy za wiele :)

brawo stary, tak trzymaj! :) Za pukanie wieloryba będziesz mieć lepsze miejsce w niebie :D

Gość
a jakie ona ma BMI? czy myślałeś o jej zdrowiu?

Gość toja toja toja
nieznana i nielubiana (gunjax@wp.pl) a jakie ona ma BMI? czy myślałeś o jej zdrowiu? a Ty wiesz czemu jesteś nielubiana? Własnie dlatego, że zadajesz głupie pytania :O Rozumiem że Ty jak poznasz kogoś kto jest fajny wartościowy to i tak się z nim nie zwiążesz bo np. ma problemy z krążeniem - czy tak? :O Żenada...

Gość ostry gwóóźdź xxx
otoz drogie panie, ja mam od dwoch lat dziewczyne, z która jest bosko. jest niska, bo niewiel ponad 1,60 i waży 102 kg. przepiekna buzia i doleczki w policzkach, cała fajna. nie ma kompleksow jak wiekszosc laseczek z nadwaga i to mi sie w niej podoba. i nieprawda, ze jak wieksza dziewczyna, to zaniedbana. brak higieny i utrzymania jej nie zalezy od tuszy przeciez, bo jak ktos chce to dba o sibie po prostu. wkurza mnie u takich laseczek wlasnie to, ze sie chowaj i wstydza. a bez sensu, bo jak sie facet podjara, to nie patrzy na jakies faldki, czy celulity czy czego tam jeszcze sie wstydzicie, otwierajacie sie i cieszcie seksem i bliskoscia:D

Gość ostry gwóóźdź xxx
i w czerwcu slub bedzie :) a pukac boski se mozesz w niemalowane drewno, moze cie jakas niechcacy wylowi jako te marna plotke z kaluzy, to taki eufemizm, bo gdyby nie kobiety to kazałabym ci pierdolnac sie w pusty baniak :D

Czyżby Pusia dalej prowokowała?:P :P Ta w tytule ma przecież ogromną nadwagę. To samo w sobie jest zaniedbanie! Przecież to ani nie jest miłe wizualnie dla oka i może zagrażać jej zdrowiu przede wszystkim:o