Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pffffffffffffffffffffffff

Mam dość tych posrnych tematów na cafe

Polecane posty

Krwawa sluszna uwaga koniecznie musi poprosić o błonę ,inaczej bedzie spostrzegany jako niedziewica ,a być może bedzie się sie brzydził sam sobą :O ;)

Jajko?? Nie wiem czy jajko podchodzi pod ten gówniany temat... Niby ta sama strona kury ale jajo to jednak potencjalnie nowe życie. Chociaż czy ja wiem czy taka błona to dobry pomysł. Pomyśl BNB. Do tej pory mogłeś targać skórę bez przesadnej delikatności. Po zainstalowaniu błony trzeba będzie uważać żeby jej nie przebić.

ust też mi zazdrościsz? Mówię Ci BNB przemyśl to na spokojnie i przerób sie na kobietę! dziewice to zuo?to z błony zrezygnuj!

Gość wyjątkowo wnoszący topic

ja ogólnie staram się wiele wartościowej treści wnosić w twórczość kafe myślę nawet że jestem w tym dobry wogóle nieziemski jestem ah ten ja

BNB ale ja nie umiem Ci pomóc w tym jakże skomplikowanym problemie:(

nie przejmuje się problemami innych:P mam to głęboko ,gdzieś na dnie...

eeee tam tak zua do konca nie jestem ! okazuje litość słabszym ,a nawet dowartościowuje ludzi,których tego potrzebują jaka nuda na tym pieprzonym forum :O

no właśnie w tym problem że mi się już nie chce prowokować i obrzucanie gównem na kafe też mnie znudziło a porozmawiać nie ma z kim --same posrane tematy i posrani ludzie;) :P

Gość hjjjjmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a tak nie w temacie, to niech mi ktoś powie jak się wymawia dokładnie letter, bo nie wiem czy to dobrze czytram a musze miec dokladniutka wymowe.

13:21 [zgłoś do usunięcia] Brzydki Niski Beznadziejny przecież takich lubisz następna osoba która mnie zna lepiej niż ja sama ;)

wierzę Lusia da się ,mało tego, tam gdzie mi coś nie pasuje po prostu nie piszę.;)