Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małżonek

Jak myślicie...co myśli mąż, gdy wie, że piłyście już spermę

Polecane posty

Gość mezulek
mi to w ogóle nie przeszkadza, najważniejsze żeby ona miała z tego dużo przyjemności....wtedy może to robić kiedy zechce:)

Gość gość
mezulek.....prawidlowe podejscie....pewnie twoja zonka nie jedemu dobrze robi

Gość gość
Małżonek, a jak myślisz, jak żona się dowiaduje że spuszczałeś się już w niejedną dziurę.. I niejednej mówiłeś jak to ją kochasz, żebyś mógł ją tylko zaliczyć to jak się czuje? Jej szacunek rośnie czy maleje?

Gość gość
facetowi sie nie mowi o niczyc bo durnie zazdrosne sami robia lub robili huk wie co ale na kobiete po takich rewelacjach patrza jak na dziwke przez jakis czas mij mezulek robil mi jazdy bo cos tam cchlapnelam jezykiem o przeszlosci dym pezez iks czasu ale mam to gdzies tak naprawde. facet jak kocha to przetrawi doswiadczenia partnerki ale kazdy jest inny......

Gość gość
roznie to odbieraja rozni ludzie,jeden bedzie mial w nosie inny wywali za drzwi a jeszcze inny zacznie traktowac jak szmate ,sluzaca i kucharke gdy stwierdzi,ze nie ma co lokowac w takiej uczuc a jak juz jest niech bedzie.

Gość niezaspokojony non stop
zawsze niezaspokojona zgadzam sie z Toba, skad jestes?

Gość gość
A mnie jako męża by to nawet podnieciło, że żona kiedyś połykała innemu. Jeśli żona byłaby dobrą i wierną żoną (i oczywiście mi też połykała :) ), to nic by nie straciła w moich oczach, i kochałbym ją tak samo.

Gość gość
dla mnie nie ma opcji takiej - NIGDY BYM TEGO NIE ZAAKCEPTOWAŁ . Czułbym sie jak frajer, inni sobie pouzywali a ja mam taką kobiete kochac i szanowac ? my byliśmy pierwsi dla siebie, gdybym sie teraz o tym dowiedzial nie wiem co bym zrobil, gdyby nie dzieci, to na pewno bym odszedl, w takim przypadku poszedl bym zrobic to samo

Gość gość
p*****lisz jak ciezko potluczony milosnik dziewic sie znalazl co wpychal k****a we wszystko co na drzewa nie uciekalo nie pewnie, ze swoimi bylymi to ona chodzila tylko i za raczke sie trzymala kochasz?? to mysl o tym ze kochasz i nie p*****l glupot nie?? to tez nie p*****l glupot albo moze nie zrob tej swojej awanture obij ja k***a gimbusy, wy naprawde nasrane w tych deklach macie

Gość gość
Nie ma problemu bo w trójkącie czy czworokącie z inną parą łykam ja kochankowi czy kochanka mężowi jesteśmy jak rodzina!