Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgośkamowiąmi

tu opisujemy wasze zycie

Polecane posty

Gość Małgośkamowiąmi

ja mam 23 lata ,3 letnia corke z mezszczyzna ktorego kocham (ojcem dziecka) ,28 grudnia 2009 wzielismy Slub cywiliny bo po co nam koscielny skoro w Boga nie wierzymy ,jezdzimy sobie 2 razy w roku na ywcieczki zagraniczne mamy od 2,5 roku swoje mieszkanie a wlasnie jestesmy na etpaie spelniania naszego najwiekszego marzenia ,rozpoczelismy budowe domu nie na kredyt bo co to za dom ktory przez 20-30 lat jest wlasnoscia banku ,za gotowke -i mamy zamiar skonczyc w tym roku stan surowy i zaczac w zime robic w srodku.Ja studiuje zaczonie ,nie musze pracowac maz ma 3 firmy pracuje od 9-13 czyli za niecala godzine bedzie w domku.... jednego czego nie mamy to przyjaciol ktorzy sa nam niepotrzebni ,poniewaz wszyscy dookola zycza nam zle z racji tego jak nam sie powodzi..wiec do d**y z takimi przyjaciolmi spedzamy czas z najblizasza rodzina ,bratem,dziadkami i sami jestesmy bardzo szczeslwii -nie zamienilabym sie znikim na inne zycie

Gość
nie starczyłoby kafe :) zresztą i tak nikt nie czyta postów dłuższych niż 5 zdań :p

Gość maggy mg
Mam 26 lat, skończyłam studia, mam pracę, mam car, zerwalam z chłopakiem a teraz szukam nowej miłości :O)) mogę dostać dom w spadku jak tylko ze chce, oczywiście do remontu :O)) same możliwości przede mną........... Pozdrawiam

Gość moskala
Mam 24 lata, skończyłam studia, zaczęłam następne, mam własne mieszkanie (na razie wynajmuję studentom, bo skoro nie mam faceta to po co mam się z domu wyprowadzać ) mam psa sztuk jedna, najukochańszą rodzinę i kilka wspaniałych przyjaciółek i ludzi z którymi można konie kraść. Obecnie singiel

jestem zajebista i skromna szukam nieustannie guza i ....go znajduje :classic_cool:

Gość pendel
czemu Malgosiu tak biegasz po stronach?Malo Ci poklasku na -ogolnym?Zycze Ci jak najlepiej ale skromnosc nie jest twoja mocna strona.

Mam 22 lata. Studiuję na Uniwerku. Wiodę przyjemne zycie rozpieszczonego jedynaka. Czasami dorabiam sobie jako portrecistka. Czas spędzam na częstych zakupach, randkach z narzeczonym. Dbam o naukę. Co tydzień chodze do kina, 1-2 razy w tygodniu impreza, kolacje w restauracji, bilard. Ogólnie żadnych problemów oprócz zdrowotnych. Rodzice chcą mi kupić mieszkanie ale ja narazie nie chcę bo jeszcze nie wiem co dokładnie będę robic w przyszłości ani gdzie będę chciała mieszkać.

"pendel - czemu Malgosiu tak biegasz po stronach?Malo Ci poklasku na -ogolnym?Zycze Ci jak najlepiej ale skromnosc nie jest twoja mocna strona." buduje sobie e-penisa ;)

Gość Ewellinka
jestem wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju i wcale się nie chwalę:D