Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

Obgryzanie paznokci...

Polecane posty

Gość załóż tipsy
Tak zrobiłam ,teraz mam juz swoje ładne paznokcie.

Gość zacznij ssać
olej. Tylko to cię uratuje.

Gość bzdury gadacie i tyle
miewam ten problem kieyś miałam wyżarte paznokcie do krwi i mięsa, zniekształcone kiedyś powiedziałam dość, poprosiłam siostrę żeby mi zrobiła manicure, bo wstydziłąm ise iść do kosmetyczki Ale siostra namówiła mnie i dobrze się stąło - manikiurzystka trochę mi doprowadziła do ładu pazury, kazała przyjść za 3 tygodnie, i tak łaziłam aż trochę sie paznokcie naprostowały na właściwą drogę Nie obgryzałam - dlaczego? Bo było mi szkoda takiego ładnego manikiuru, kasy :) i wstyd kosmetyczki Zawsze staram się mieć zadbane, pomalowane paznokcie - tylko takich nie gryzę Wystarczy jednak jeden zadzior i leci... Dlatego nosze przy sobie "zestaw ratunkowy" pilniczek, radełko do skórek i lakier moja rada: wypielęgnuj paznokcie, pomaluj i się nimi ciesz

Ja też miałam ten sam problem,a próbowałam różnych sposobów smarowałam specjalnym lakierem do paznokci, przed telewizorem nakładałam rękawiczki, jadłam pestki , jednym słowem cokolwiek żeby tylko zająć dłonie,ale wszystko się zmieniło jak zrobiłam sobie żele u kosmetyczki,od tamtej pory już nie obgryzam bo po prostu było mi ich szkoda, u mnie żele to był patent wypróbowany:-)