Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa do uwagi

Napisalam dzisiaj do uwagi w tvn

Polecane posty

Gość sprawa do uwagi

"Witam! Postanowilam do Was napisac, poniewaz potrzebuje Waszej pomocy i mam wielka nadzieje, ze bedziecie mogli mi pomoc. W mojej wsi gdzie sie urodzilam i mieszkalam, mieszka zboczeniec, gwalciciel, niebezpieczny czlowiek szczegolnie dla kobiet tam mieszkajacych.Przyznam szczerze, ze ciezko jest mi dokladnie opisac wydarzenia ktore maja tam miejsce, a ten czlowiek bezkarnie sobie zyje. Molestuje kobiety ktore tam mieszkaja, zgwalcil dwie i pobil, obmacuje mlode nieletnie dziewczynki, obmacywal sila nawet mnie i inne moje kolezanki, kiedy mialysmy po 12, 13 lat.Moze to zabrzmi banalnie, ale gwalci nawet zwierzeta, kilkakrotnie zostal na tym przylapany. Niedawno doszlo do tragedii, Zgwalcil druga kobiete, zostal na tym przylapany przez meza tej kobiety, ta kobieta jest moja Ciocia.Sprawa zostala zgloszona na policje, jednak oni uwierzyli partnerce tego zboczenca, ktora zeznala, ze w tym czasie kiedy gwalcil moja ciocie, niby byl z nia w domu, a to nie prawda.Moj ŚP Wujek, nie potrafil sobie z tym poradzic, nie mogl zrozumiec, dlaczego policja uwierzyla tej kobiecie a nie jemu, powiesil sie, a ten zboczeniec chodzi i smieje sie, w czasie gdy Rodzina odmawiala Rozaniec w jego intencji, on w swoim mieszkaniu urzadzal impreze, jest sasiadem mojej cioci. Dodam, ze juz przebywal w zakladzie karnym za gwalt, sasiadki mojej Rodziny, zgwalcil ja i pobil. Pisze do Was bo dobrze znam tego czlowieka i wiem do czego jest zdolny, a policja czy prokuratura nic nie robia praktycznie, nawet nie przesluchali swiadkow, tylko kobiete ktora zyje z tym zboczencem. Kazdy ma zwiazane rece i nic nie moze zrobic, uwierzyc w to nie moge, ze czlowiek ktory jest zagrozeniem dla innych, kobiet i dzieci, bezkarnie sobie zyje i smieje sie z innych, ze nic mu nie moga zrobic. Czulam juz od dluzszego czasu, ze powinnam cos zrobic, jednak nie wiedzialam gdzie sie udac i kogo prosic o pomoc, dlatego pisze do Was z wielka nadzieja, ze bedziecie mogli pomoc.Sama bylam przez niego molestowana i nie tylko ja kiedy bylam w wieku dojrzewania, znam inne dziewczyny ktore rowniez probowal molestowac i ktore sila obmacywal. Jeszcze raz bardzo Was prosze o pomoc." Mam nadzieje, ze pomoga mi.Czy dobrze strescilam wiadomosc Waszym zdaniem?

Gość bardzo dobrze zrobilas
Szacunek za odwage i trzymam kciuki zeby pomogli zamknac takiego potwora!

Gość dfgsdfgsdf
no to niemozecie jakims ochroniarzom z dyski dac wlape i zalatwic sprawe chodz dziwne ze policja sie tym nie zajmuje

Gość balsam dla duszy
może go zniszczyć inaczej niech ktoś porobi forki i da na jakies serwisy albo co nie wiem albo niech go jakieś dresy zleją raz drugi trzeci do nieprzytomności to sie skurwiel psychopata opamięta a gdzie psychiatrzy?to nie prowo czasem

Gość tak tak nie nie
PROWOKACJA I TO BARDZO CIENKA :D :D :D

Gość balsam dla duszy
nie wiem ale nie chce mi sie wierzyć ,że nikt nic nie zrobił ani policja ani wieś:( chyba prowo jednak i ktoś chce błysnąć

Gość gtagirlsatisfaction1992
Powinni go zamknąć, jak będą to olewać, to może stać się jak we Włodawie. Lincz!!

Gość balsam dla duszy
a nie może mu ktos wpierdolić ruskich nająć i zakopiom pod asfalt jeśli to prawda to czemu zasrańca ktoś nie zajebał

Gość e.p.głupota
a ja proponuje przygotowac mu fajna niespodzianke-czyli wsłac jaka kobitke na zachete oczywiscie nie sama -dorwac gnoja w ciemnym kacie i taki seks mu urzadzic ze do konca zycia juz nie zechce na swojego fajfusa spojrzec-to nie jest zabawna sytuacja dla ludz ktorzy tam mieszkaja i maja córki-nie zastanawiałabym sie długo i wzieła sprawy w swoje rece-napewno sa tam normalni mezczyzni ktorzy pomoga wybic mu ze łba amory

Gość sprawa do uwagi
To nie jest zadna prowokacja!!!Tak jest jak napisalam, policja zamknela sprawe bo maja to w doopie, czekaja az stanie sie wieksza tragedia, dlatego napisalam do Uwagi moze wtedy zaczna cos robic. Swiadkow jest cala wies.

Gość sprawa do uwagi
Corka mojego wujka starala sie cos robic, ale zamkneli sprawe, nawet swiadkow nie przesluchali, a swiadkiem byl SP wujek i jego osiemnastoletni syn.A ten skurwysyn chodzi bezkarnie, jest zboczony, obmacuje mlode dziewczynki, wyzywa, jak tam pisalam pobil sasiadke, rece miala posiniaczone, dobrze ze udalo jej sie uciec, do moich Rodzicow.

Gość dobrze zrobilas
dla was wszystko to prowokacja,a ja wierze ze to prawda,bo w tym zasranym kraju juz nic mnie nie zdziwi ja sie tylko dziwie,ze ludzie nic z tym skurwysynem nie zrobili :O

Gość Polska rzeczywistosc tak
Tak wlasnie wyglada sprawiedliwosc w naszym kraju.Mam nadzieje ze ci pomoga i zalatwisz tego pedefila!

Gość tyyyyyy
teksciaro od siedmiu bolesci, popraw ten razacy blad merytoryczny, gdzie piszesz, ze brzmi BANALNIE :-D ale gwalci tez zwierzeta! to nie brzmi banalnie. to brzmi przerazajaco i slowo "banalnie" zastap innym..!!

Gość sprawa do uwagi
Probowali cos robic, dostal tez po swojej parszywej gebie, ale przeciez wiadomo ze zabic go sie boja, bo nikt nie chce siedziec. Swiadkow jest duzo nie tylko w sprawie tego gwaltu, ale policja nawet ich nie przesluchala, nikogo.Policjant tylko podpowiedzial co zrobic, ale kazdy sie boi, to sa ludzie ze wsi, starali sie ale policja i prokuratura maja w doopie, zamkneli sprawe hahaha!Przeciez to jest az smieszne i ja mam wielka nadzieje ze ten psychol pojdzie siedziec.Mam nadzieje, ze mi sie to uda i Uwaga odpowie na moja wiadomosc.Jesli dostane jakas odpowiedz napisze tutaj o tym, narobie halasu gdzie tylko sie da, byle by ten psychopata, pedofil i gwalciciel znalazl sie tam gdzie jego miejsce! Wyobrazacie sobie, ze on chodzi po wsi i nasmiewa sie z ludzi ze gowno mu moga zrobic??

Gość sprawa do uwagi
Napisalam tak jak potrafilam najlepiej, pisarka nie jestem, chyba zrozumieja co napisalam jesli wy rozumiecie.

Gość nie we Włodawie.
tylko we Wlodowie!mieszkam niedaleko tej wsi...

Gość memon
sprawa do uwagi - a ja ci wierze i nie uwazam ze to jest prowokacja, sama mialam do czynienia z pozal sie boze polskim wymiarem sprawiedliwosci, mimo, ze sama bylam pokrzywdzona to policja i sady zrobily za mnie oskarzona

Gość sprawa do uwagi
Ja juz tam nie mieszkam od kilku lat, odwiedzam rodzine i strach wieczorem wyjsc z domu posiedziec przed blokiem, bo ta lajza wszedzie sie czai, wyciaga penisa jesli jest wiecej dziewczyn czy kobiet i mowi np:"Chodzi koorwo wyrcham cie, no chodz szmato" To tylko jeden przyklad. Samej strach wyjsc z domu.

Gość sprawa do uwagi
memon sprawa do uwagi - a ja ci wierze i nie uwazam ze to jest prowokacja, sama mialam do czynienia z pozal sie boze polskim wymiarem sprawiedliwosci, mimo, ze sama bylam pokrzywdzona to policja i sady zrobily za mnie oskarzona Dzieki, bo to nie jest prowokacja, ludzie probowali cos robic, zdali sie na policje nie pomogla i sprawe zamkneli, gdybym go nie znala, slyszala od ludzi...ale ja tego psychopeta znam, wiem co robi, widzialam na wlasne oczy,czulam na wlasnej skorze, nie zgwalcil mnie, bo bylo nas we trzy i udalo nam sie wtedy uciec, mialam 12lat wtedy, kolezanka rok starsza i siostra mlodsza.Ta najstarsza obmacywal najdluzej ale udalo nam sie uciec, dzieki Bogu.Nikomu o tym nie mowilysmy wtedy, bo wstydzilysmy sie, dopiero po kilku lat kiedy juz dorosle bylysmy.

Gość sprawa do uwagi
Prowokacja...wezcie myslcie, wymyslilam sobie smierc wujka????? Jesli dostane jakas odpowiedz od tvn napisze tutaj o tym.Nie bede siedziala bezczynnie, wiedzac ze moze cos sie stac.Ludzie na wsi, ktorzy zyja tam od lat, boja sie, chcieli cos zrobic ale nie pomogli im, wiec moze mi uda sie cos zrobic.

Gość ja tez wierze ci
Wierze Ci, wcale nie smierdzi tu prowokacja, dzialaj i pisz jak sprawy sie maja, powodzenia Ci zycze z calego serca:)

Gość tak mysle
wiesz...jakos mi sie wierzyc nie chce w to ale coz....moze faktycznie tak bylo.... ALE NIE rozumiem jednej rzeczy!! mianowicie DLACZEGO zadna z tych kobiet a bylo ich wg ciebie sporo nie jest swiadkiem czy nawet nie zglosila tego na policje?????? to ze sie go boja to nie jest wytlumaczenie!! zazwyczaj jest tak ze sie idzie na pogotowie czy policje i oni maja wszystko w aktach!! a jak juz jest to w aktach to sa i swiadkowie!!! wiec facet juz dawno powinien siedziec!!

Gość sprawa do uwagi
No ja tez tego nie rozumiem, myslisz ze dlaczego postanowilam napisac do uwagi??Bo taki kaprys mialam?Policja nikogo nie przesluchala tylko babsko paskudne tego zboczenca, ktore powiedzialo, ze byl z nia w domu i nikogo wiecej nie przesluchali, ludzie prosili ale na marne!Wujek tego nie wytrzymal psychicznie i sie powiesil.

Gość zycze powodzenia daj znac

Gość powiedz co to za miejscowosc
moze znajda sie ludzie stamtad

Gość sprawa do uwagi
To mala wioska, watpie, zeby ktos przebywal na tym forum.nie moge pojac prawa w polsce, sprawiedliwosc, oni czekaja az stanie sie jeszcze wieksza tragedia.Sama osobiscie bym zalatwila tego psychola wlasnymi rekami. Ciekawa jestem jak dlugo czego czekac na odpowiedz z tvn, mam nadzieje ze szybko odpowiedza.Zostawialam im nr.telefonu dane i adres. Opowiem wam co jeszcze ten psychopata robi.Jakis czas temu, kolezanka mojej Mamy, poszla do chlewu dac swinia jesc, wchodzi a tam ten psychopata siedzial na swini!Ta Pani prawie dostala zawalu, roztrzesiona przybiegla do Mamy i powiedziala jej co zobaczyla. Nastepny przypadek;proba gwaltu naszej sasiadki, pobil ja i chyba dlatego ze miala tyle siniakow policja zareagowala wtedy, a maz tej Pani ktora przylapala go jak siedzial na swini opowiedzial o tym policji no i wtedy poszedl siedziec jakies dwa lata dostal, wyszedl juz dawno temu i dalej robi to samo, a policja umywa raczki, jeszcze jakie rady dawali, ze ciocia mogla zrobic sobie wiecej siniakow, porozrywac wszystko, miala lekkie zadrapania ale widocznie nie takie jakie powinny byc. Ja wczesniej staralam sie o tym nie myslec i zyc swoim zycie, jestem juz dorosla kobieta, mam juz swoja rodzine no i przestalam interesowac sie tym, wyprowadzilam sie juz kilka lat temu, mieszkam 400km od tej wsi. Po tym co sie stalo, a stalo sie przed Swietami, postanowilam ze cos z tym zaczne robic.Wujek powiesil sie zaraz po Swietach.

Gość Daisssy85
Nie wiem jak wy ale ja jestem zwolenniczką kary śmierci!!!!!

Gość majka999
to nie jest prowokacja za dlugi tekst a sytulacje w naszym szarym zyciu zdarzaja sie>>>> dobrze zrobilas !!!!!!!!

Gość sprawa do uwagi
babsko tego psychopaty ma 13 dzieci, 2 z nim, reszta od 2ojcow, chyba. Jej corki kiedys jeszcze tam mieszkaly przechodzily pieklo, jedna przypalil zelazkiem goracy w udo, przez kilka dni nocowala u nas w domu, druga ugryzl kilka razy w piers podczas snu, pamietam raz bylam przy tym, uderzyla go takim metalowym sloniem i dal jej spokoj. Jego mlodszy syn jest identyczny jak on, bandzior, kradnie, juz kilka razy pobil ludzi, w tym starasza kobiete po 50, ktora przez dlugi czas lezala w szpitalu i nic mu nie zrobili.Pojac tego nie moge ze ludzie ktorzy tam mieszkaja tak malo robia, jesli nie policja to trzeba dalej probowac albo tak jak pisaliscie wpierdolic i chuja pokroic na czesci!!