Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa do uwagi

Napisalam dzisiaj do uwagi w tvn

Polecane posty

Gość looooooo matkoooooooooo
Az wierzyc sie nie chce ze takie cos zyje na wolnosci,masakra!!

Moje zdanie jest takie ze tam mieszkają same pizdy a nie faceci!~!!! ja bym takiego juz dawno na ziemie sprowadzil zęby wybił Zabic nie bo do kicia bym szedl ,ale w kominiarce z kolegą na pewno :) i nie zapomnial by tego bo nastepnym razem bym mu jądra odciąl i zadzwonil po karetke:") Mówie co bym zrobil i zrobil bym to na pewno!!

kurwa ,ze ja tam nie mieszkam:D lubie sie bic i nawet po mordzie dostac czasem warto od kogos.. ale tego goscia chyba bym rozczasł:D

Gość sprawa do uwagi
amorel -Ja chetnie podam Ci adres, jesli zrobisz tak jak mowisz, tylko, ze, przez takie psychopate mozna siedziec, bo w nerwach wszystko mozna zrobic, ja tez bym zrobila z nim porzadek chetnie bym mu fiuta ubierdolila przy samych jajach!!

Gość sprawa do uwagi
takiego

Gość autorko daj znac daj
Jesli sie do Ciebie odezwa z uwagi,dobrze postepujesz nie wolno ignorowac takiego zachowania ten czlowiek jest chory,powinni go zamknac w psychiatryku albo w celi na dozywocie!

Czytalam wczoraj chwile Twoj temat ale nie mialam czasu wypowiedziec sie.Az trudno uwierzyc, ze ta wies nie moze sobie poradzic z takim psycholem.A te corki jego kobiety nie zglaszaly tego na policje?Nie potrafie sobie nawet wyobrazic ze jedna zelazkiem przypalil, szok!! i ze one nic z tym nie zrobily...?Pojac tego nie potrafie, z tego co piszesz wyglada na to, ze ludzie przymykaja oczy, masakra!!!

Gość dobra nie znam się ale nie
moge w to uwierzyć :( czemu gnoja ktoś nie zajebał nie mam pojęcia