Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_lunia

Was tez doprowadza do szału wytykanie innym ortów na forum?

Polecane posty

Ale po co odchodzic od tematu? Co ci da, poprawienie innej osoby? ja wole zajac sie meritum a nie szukać błędów, wytykać je czy tez przepraszac za nie... Nie znamy sie chcemy podyskutowac na dany temat więc po co takie poprawianie?

Gość fdgvdegv
Jakim trzeba byc debilem aby błedy robić.Jeżeli ktos nie potrafi poprawnie pisać,to niech sobie zainstaluje program do podkreslania błędów.

Gość hjfkyfk
buractwo pozostanie buractwem

mi przeszkadzają tylko moje błędy. :) Już się chyba nie nauczę czytać przed wysłaniem i potem klops, ale jakoś uwagi mi nikt nie zwrócił. Jeszcze :D

niestety, ale pisanie "tym kobietą", "menszczyzna" czy "nażyczony" itp. przebija wszystko, i nigdy autor takich kwiatków nie wmówi mi, że może sobie pisać jak mu się podoba i ma w poważaniu zasady :O A tacy zamiast czegoś się nauczyć to wyskakują z tekstami, że mają to gdzieś :O

takie typowe błędy w moich oczach tez dyskredytuja wypowiadających sie ale po co poprawiać? Nie lepiej przestac pisać z kims takim?

jeśli chcesz, to przestań pisać, ja poprawię. A ty nie miałaś być na randce z mężem? Po co wróciłaś do dyskusji ze sfrustrowanymi grubasami z forum :O

Gość mnie drażni robienie błędów
bo sama ich nigdy nie robiłam i nie robię. Więc skoro ja mogę - to inni też.

tak autorko..Ty nie jestes sfrustrowana:O w Twoich wypowiedziach ,az kipi frustracja i zalem do swiata:O tak bardzo bronisz poprawianai bledow,bo jestes zbyt tepa aby poprostu nauczyc sie poprawnej pisowni Swojego ojczystego jezyka:( moze ,to nie jest szczytem kultury poprawiac kogos ,ale blad na bledzie(typu "tym kobietą" :d :D :D :D :D :D),to dopiero szczyt zacofania,tępoty i prostactwa

Gość olaboga olbagoda
popieram zdzirę!! aleeeee jak ktoś sie pomyli raz to od razu mówia ty nieuku zajrzyj do słownika zdziro itp itp rozumiem można poprawić ale nie najeżdżać bo każdemu się zdarzy

Gość
nie, no pewnie, ze tak, tez uwazam, ze bez sensu, kiedy ktos napisam 1200 slow w poscie, a ty swoja odpowiedz zaczynasz od ' kura piszemy przez U'' . ale niektore bledy sa tak razace, ze az oczy bola:o

Gość tertumenka
A mnie najbardziej bawi tłumaczenie "oj bo szybko pisałam" "bo jestem cała w nerwach" po napisaniu np. "jurz" czy "wogule". Prawda jest taka, że w pośpiechu można ominąć literkę na klawiaturze, ale na pewno nie walnąć byka typu "puźniej" :O

Gość olaboga olbagoda
masz rację niektóre słowa strasznie rażą :D

A ja uwazam,ze chamstwo i brak kultury to jest to kiedy ktos mnie wyzywa od glabkow,bo zrobilam byka.Niemniej jednak to,ze ktos zwyczajnie zwraca mi uwage,ze cos tam pisze sie tak ,a nie tak uwazam za normale i nie widze w tym nic prostackiego,a wrecz przeciwnie.W sumie takie zwracanie uwagi przypomina o poprawnej pisowni.Niby czemu mamy ja miec w nosie na forum.Jezyk polski to nasz ojczysty jezyk i kazdy powinien sie zastanowic zanim cos napisze.Kazdemu sie moze zdarzyc ale powinnismy tego jednak pilnowac.Pozatym jak czytasz jakies z danie z bledem pewnego wyrazu ktorys tam raz to mimo,ze zawsze poprawnie ten wiraz pisales zaczynasz ten sam blad robic.Bo jestesmy wzrokowcami.Zasady ortografii sa wiec je stosujmy,a nie piszmy glupkowatych poscikow,ze nas to wkurza.Polskiego autorko raczej nie zmienisz:)

"Nie zawsze sie da niestety, szczególnie kiey bardzo chcę odpowiedziec a szef woła z drugiego pokoju po porostu tacy ludzie wydaja mi sie byc porypani, nie maja argumentów to sie czepają" Sorki ale jak zwracam uwage to zwyczajnie i bez wyzwisk.A Ty min.nazywasz mnie porypana.A pies Cie jebal moja droga:P Do roboty sie wez lepiej,a nie na kafe siedzisz kiedy trzeba pracowac darmozjadzie:P

Gość Wytykanie bykłw
świadczy najczęściej o braku argumentów w rozmowie a prawda jest taka że są ludzie którzy mają poważne problemy z pisownią i jest to związane z dysleksją i dysgrafią które swiadczą o zmienionych strukturach mózgu.

Gość Wytykanie byków
To był przykład pisania z komputerów z obcym językiem z polskimi znakami :D

panna M bede - jestes kolejną osoba pozbawioną umiejętności czytania ze zrozumieniem, dlatego specjalnie dla ciebie napiszę wyraźnie już ENTY raz: MI NIKT NIE ZWRÓCIŁ UWAGI. TEŻ IRYTUJEAMNIE LUDZIE POPEŁNIAJĄCY BŁĘDY. ALE WYTYKANIE IM TEGO JEST PO PROSTU BRAKIEM KULTURY I ZAŚMIECA FORUM, KIEDY NAGLE KTOŚ ZACZYNA WYPOWIEDŹ OD "PO PROSTU PISZE SIE OSOBNO ":) PO CO TO?