Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokoikmalca

Jakie mebelki?

Polecane posty

Gość pokoikmalca

Chcę kupiś meble dziecku do pokoju. Tylko jakie są teraz modne, jakie są praktyczne i trwałe? Syn ma 7 lat. Pomóżcie. Jakie maja wasze dzieci?

Gość marne szanse powiem Ci
ja bym kupiła najzwyklejsze sosnowe i ożywiła kolorowymi dodatkami a meble będą się starzeć razem z dzieckiem bo jak kupić takie typowo dziecięce to za kilka lat znowu będziesz zmieniać

Gość pokoikmalca
daj zdjecia tych sosnowych :)

dobry i sprawdzony sama miałam sosnowe jako nastolatka a teraz nadal mi służą jako pierwsze meble we własnym m ;) są naprawdę uniwersalne

to byłoby akurat trudne bo drewniane meble mają sęki - taka ich uroda mi się osobiście podobają słoje i sęki

meblik są po cholerze drogie :O

Gość pokoikmalca
no właśnie są bardzo drogie :O Poczatkowo myslałam coś z kolekcji BRW ale nie wiem sama. Zobaczcie model Indi - nowość albo Twist tylko, że te meble to płyta oklejana :O więc moim zdaniem liche :(

ładne ale tylko na zdjęciu meble BRW bo badziew i masówka wystarczy pooglądac meble na ekspozycji

Gość czarnulka10000000
witam mam do sprzedania mebelki firmy meblik w stanie idealnym z kolekcji podróżnik(szafe, łóżeczko, komodę z przewijakiem,regał, skrzynie, półeczki wiszące, lamy pasujące do całości). więcej informacji na e-maila :czarnulka100@wp.pl

Gość a_licja
Rzeczywiscie maja duzy i fajny wybór mebelków.Czegoś własnie takiego jest mi trzeba przy projektowaniu pokoju dla mojej córeczki.wykorzystam pomysły