Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

huńćwok

choroba współczesnych ludzi - brak umiejetnosci rozmowy

Polecane posty

aż sie gadac odechciawa. pisze sobie z kimś i pytam o zainteresowania, a on mi na to "muzyka i sport". to są kurde tematy-rzeki a większośc tego nie potrafi rozwinąc jednym zdaniem. -.- czy da się jeszcze trafic na człowieka, który potrafi CIEKAWIE o sobie opowiedziec?

Gość taki jeden koleś
oczywiście że tak np ja

Gość opowiedzieć moze potrafi
ale niekoniecznie potrafi o tym napisać nie kazdy umie na gg czy w mailu zrobić charakterystyke swojej osoby i zainteresowań jakby był polonistą badz bardziej wyrozumiała !!!!!

ludzie nie potrafią sobą zainteresowac innych.Najchętniej opowiadają o swoich wadach ,lub o tym czego nie mają :) Więc może to rzeczywiście choroba xxI wieku?

Gość dnbhfb
opierdziana samica vel samica w rui ta to dopiero potrafi

okk, ale chociaż mógłby powiedziec co z tym sportem. tak trudno napisac jaki sport? czy uprawia czy ogląda? chyba każdy umie nazwac to co robi. a co do muzyki to możnaby napisac jakiej się słucha, na podstawie muzyki można miec jakies przypuszczenia co do osobowości człowieka.. o rety, nie trzeba byc polonistą żeby siebie i swoje zainteresowania opisac w 4-5 zdaniach -.-

Gość do huńćwok
jestes pojebana :O

BNB tylko w PL n pytanie co u ciebie słychać--odp mogłoby być lepiej,i opowiadamy jak to nam żle w innych krajach co słychac odp --ok :P Polacy lubią się użalac nad sobą --to fakt :classic_cool:

ok, ktoś może miec niską samoocenę, ale ja nawet nie wiem jak zareagowac jak ktos mi pisze tylko "mam xx lat i szukam dziewczyny." żadnego nawiązywania kontaktu, ogłoszenie jak w do gazety -.- aż się prosi zeby odpisac "acha" i nie kontynuowac znajomości.

rytuał formy grzecznościowe po co mi wiedzieć na co choruje moja koleżanka która nie widziałąm xx czasu?lub czego nie ma? wole odp --wszystko ok!

14:37 [zgłoś do usunięcia] huńćwok ok, ktoś może miec niską samoocenę, ale ja nawet nie wiem jak zareagowac jak ktos mi pisze tylko "mam xx lat i szukam dziewczyny." żadnego nawiązywania kontaktu, ogłoszenie jak w do gazety -.- aż się prosi zeby odpisac "acha" i nie kontynuowac znajomości. może właśnie o to chodzi,byś zadawałą pytania? co lubisz kogo szukasz itd

bnb moze ludzie lubią sie wygadać wyrzucają z siebie słowa jak z karabinu maszynowego i sobie idą . rozmowa --to w tych czasach matrix :classic_cool:

(ja) a jakiej dziweczyny szukasz? (on) fajnej, ładnej (ja) fajnej to znaczy? (on) miłej (ja)coś jeszcze? (on) żeby ze mną była (ja) acha -.- (pare minut ciszy) (on) to co jeszcze powiesz? kurna, o każde słowo trzeba walczyc. po 30 minutach takiej "rozmowy" mam ochotę trzepnąc głową w biurko -.- to jest naprawdę męczące.

Gość to trzepnik głową i
szukaj nastepnego

Gość taki jeden koleś
huńćwok jak to się mówi jaki pan ( a raczej pani ) taki kram :D

"(ja) a jakiej dziweczyny szukasz? (on) fajnej, ładnej (ja) fajnej to znaczy? (on) miłej (ja)coś jeszcze? (on) żeby ze mną była (ja) acha -.- (pare minut ciszy) (on) to co jeszcze powiesz?" a czy to nie jest "Mam xx lat i szukam dziewczyny" tylko "Mam xx lat i nigdy nie miałem dziewczyny"?

Gość wtorek w środę a w piatek co
przeciętny człowiek to burak i to jest fakt i nie tylko chodzi o polaków inne narodowości też inteligencją nie grzeszą nie ma o czym z nimi pogadać ale jest jeszcze na tym świecie garstka ludzi o zainteresowaniach o których potrafią opowiadać i są ciekawi szukaj a znajdziesz

Gość Magda47632
huńćwok założył cholernie ważny temat:O ludzie nie potrafią ze soba rozmawiać, jeśli ja do kogoś podchodzę i zaczynam gadkę to ja ją muszę rozkręcać a nie bardzo mam na to siły bo jestem nieśmiała

no właśnie ;) nawet jak jedna osoba zacznie rozmowę to inni nie próbują jej kontynuowac. :/ to jest smutne.