Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kaia mama synka i ...

Implast Bolder 4 kołowy-co sądzicie?

Polecane posty

Znajoma miała taki wózek i jako głęboki się bardzo dobrze sprawdzał, jednak jako spacerówka już gorzej. Dziecko nie mogło samo z niego wysiąść bo za wysoko siedziało a między budą a podgłówkiem była szpara, więc kiedy dziecko spało bokiem mu wiało:/

Gość moniQQQQQa
Muszę Ci powiedzieć, że praktycznie wszystkie wózki z gondolą mi się podobają, ale ten nie jest aż taki rewelacyjny. Kilka postów niżej też ktoś pytał o wózek (około 50 odpowiedzi) i ten był poprostu śliczny (lecz bez skrętnych kół. Oczywiście skrętne koła są lepsze, ale te nieskrętne bardziej podobają mi się z wyglądu. Ten wygląda pod gondolą tak trochę jak wózek na zakupy... :\ Moja ocena: 4-

Gość moniQQQQQa
Ale jeśli chodzi o stan techniczny to na pewno jest świetny. Jednak ja bym znalazła i tańszy i lepszy :). (Bo za np. 1500zł to można już kupić b. dobry wózek z fotelikiem, torbą i nosidełkiem).

My mamy boldera sd 4 kolowego i jak dla mnie super:) bardzo fajnie sie go prowadzi nawet na sniegu niema problemu. Nie wiem jak spacerowka bo jeszcze nie uzywalismy ale i tak planujemy kupic lzejsza. Za ta cene sie oplaca my dawalismy 2100 ale uwazam ze wart swojej ceny

Gość implast
ja mam taki i jak dla mnie jest SUPER!!! dosyc duza gondola, latwo sie prowadzi, fajnie wyglada, nie wiem jak spacerowka bo dopier za miesiac sie na nia przesiadziemy, POLECAM

Gość mamuska123
mam bolder 3 super wózek a za cenę jaka podajesz wzięłabym bez pytania...

Gość juz mama synalka
Rozważałam kupno tego wózka ale w końcu decydowałam się na xlandera :) Bolder ma świetną gondolę (większą niż x-lander) ale spacerówka jest mniej wygodna (a wiadomo, że tej opcji używa się dłużej) :) jednak jeśli mas zokazje kupić go za tak małe pieniądze to ja bym się zdecydowała :) MoniQQQQQa a jakie masz ma myśli lepsze wózki za tę cenę???? bo nie znalazłam tańszego i o podobnych standardzie, jakości i wytrzymałości :D

Gość załuje ze nie xlander
kochana nie kupuj tego wózka , ja go mam , dalismy za niego 1500 zł i szczerze mówiąc nigdy w życiu nie popelnie juz tego błedu , niestety męcze sie z nim dalej bo nie oplaca sie go sprzedac, jest strasznie ciężki w prowadzeniu , koła skrętne skręcają gdzie chcą , budka nie zakrywa calego wózka tylko podwiewa dziecko, ogólnie do Dupy. moze ja trafilam na taki elerny model albo nie wiem gdzie popełniamy bład w jego uzytkowaniu , ale prowadzi sie go gorzej niz cieżkie taczki , wiec nie polecam , decyzja nalezy do ciebie!

To chyba trafilas na taki model.. U nas kola skrecaja tam gdzie chce isc...dziecku nic nie wieje w gondoli i jestem zadowolona jak bym miala kupowac jeszcze raz znowu wybralabym ten wozek..A prowadzi sie lekko