Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiemzwlasnegodoswiadczenia

Plomby w zębach i moje pytanie

Polecane posty

Cześć,mam pytanie dotyczące Waszych zębów,a raczej ich wypełnień. Czy ktoś z Was ma plomby IDEALNIE dobrane do kolorów Waszych zębów i nawet nie widać,że macie jakieś plomby? Ja mam jasne,ale niestety troche różnią się od moich ząbków a mi to bardzo nie odpowiada. Napiszcie jak to jest u Was,pozdrawiam :)

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalo :)

Gość niemartwsieee
tez nie mam idealnych,ale mnie to akurat nie wkurza-sram na to :D

Gość
ja mam idealnie dobrane jakbym nie wiedziala, ze cos tam jest to bym nie zauwazyla ale ja mam swietnego dentyste

Gość
ale jeden robila mi jego zona i juz ciut widac, ale mi to nie przeszkadza najlepiej w ogole byloby nie miec plomb ;)

starsza siostra to tylko pozazdroscic... a masz małe czy duze ubytki? kurcze,też znajde takiego dentyste ,że zrobi mi wszystko cacy i w koncu nie będe się tym tematem denerować.

oj najlepiej...ale u mnie to raczej niemozliwe,zwlaszcza,ze mam slabe zęby i niestety leczenie tych biednych ząbków jest nieuniknione.

Gość fxccvbghbj
Ja mam idealnie dobrane. a to dlatego ze mam dentystę w rodzinie

no to widze,że tylko ja trafiłam na jakiegoś pajaca... ale mówcie jeszcze czy razem macie duze ubytki czy małe,bo moze jakbyscie mieli duże to juz inaczej by to wyglądało :)

nikkka może z dwa lata temu. zeby mam ladniejszego koloru niż plomby,chociaz nie powiem nie są zle,ale ja rowniez chcialabym miec idealne-place ,wymagam.

czyli nie masz idealnych? wiesz,niby mi to w zyciu nie przeszkadza,ale ogolnie mam ladne zęby,równe ,kolor ok,nie powiem,że jakieś extra biale ,bo mi na tym nie zalezy,po prostu wygladaja na czyste a te plomby mnie bardzo zaczęly ostatnimi czasy irytowac ,bo chcialabym zajrzec sobie za przeproszeniem w gębe i tego nie widzieć. ale niestety wymiana plomb tez kosztuje i sobie moze z pol roku jeszcze poczekam.

idealnych nie mam. co prawda robilam je u naprawde dobrego dentysty.na poczatku byly bardzo biale i sie wwyroznialy a teraz sa takie malo biale.i mam chyba bielsze zeby niz te plomby.teraz to i mnie zaczelo irytowac:o i kill you!!!! heheh :p no niestety wymiana kosztuje. a ja mam prawie w kazdym tylnym zabku plombe

nikkka to tak jak ja :D i to niemale te plombki,ale coz urok lekow... ale zrobie coś z tym ,bo trzeba się dobrze czuć w swojej skórze:D