Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Agula85*

Mój mąż o siebie nie dba!

Polecane posty

Kocham mojego męża, bardzo o nas dba ale niestety nie o siebie. Pali papierosy a nie znoszę tego, jeszcze przed ślubem uchodził za przystojniaka a teraz brzuszek coraz większy, waży przeszło 100kg, zęby myje chyba od święta.... z tego wszystkiego przestaje mnie pociągać, nie mam ochoty się z nim kochać. Jak na niego patrzę to przypomina mi wielką tłustą świnię! W jaki sposób delikatnie powiedzieć mu żeby bardziej o siebie zadbał bo mnie już nie pociąga?

Gość wiemzwlasnegodoswiadczenia
wielką tłustą świnie hahahahahahaha :D

Gość Girl_UK
Powiedz mu tak ' Kochanie wiesz jesli sie nie umyjesz to bedziesz spac na podlodze :)' I sie slodko usmiechnij, i jesli pojdzie do wc to wspomnij 'Nie zapomnij umyc zebow kotku' , potem ' Kotku a moze pojdziemy do silowni?' .I pomacaj mu brzuszek i swoj (nawet jesli nie jestes gruba) , 'Widzisz chyba tyjemy razem ' i sie zasmiej :D Poprostu delikatnie i slodko ;) ,a jak nie poslucha to powiedz ostro 'Wiesz nie dbasz o siebie nie myjesz zebow, nawet nie chce mi sie kochac z toba' A jak odpowie 'To znajdz sobie kogos innego' to ty na to 'Ok' I wyjdz z pomieszczenia :). To napewno przemysli i pojdzie sie myc :D :) :)

Nie raz mu mówiłam że mógłby coś z tym zrobić, zacząć ćwiczyć bo powoli przestaje się mieścić w swoje rzeczy. Nawet zaproponowałam mu że będę robiła dania mniej kaloryczne i razem z nim będę to jadła (chociaż ja jestem szczupła). Czasem ćwiczy przez dzień, dwa a potem mu przechodzi. Chodzi mi o to żeby mu jakoś powiedzieć że nie mam ochoty na sex z nim bo się nim brzydze, jak mu powiem tak normalnie to w życiu się już do mnie nie odezwie!

mój były ((obecny? (możliwe że przyszły)) kiedys nie czyścił paznokci, i wiesz co mu powiedziałam? "wyczyśc paznokcie", dokładnie tak. i zgadnij co zrobił. wyczyścił! nawet teraz mu sie to zdarza ;) skuteczna metoda, bardzo polecam.

jak ty dukasz , owijasz w bawełne to nie rozumie walnij po prostu smierdzi ci z ust, umyj sie bo smierdzisx potem po calym dniu

No właśnie tłumaczę że jak mu powiem w prost to już nie będę miała co liczyc na przytulenie, nawet jak te zęby umyje!

Gość brudsy2010new year
Powiedz ze ma nie przyjemny zapach z ust. Moj nie myje zebow nawet nie ma szczoteczki brzuch mu rosnie kupil sobie sprzet do cwieczen na brzuszek ale stoi na ozdobe raz tylko cwiczyl Kiedys dbal o siebie Teraz chodzi byle jak ubrany w dziurawych brudnych ciuchach goli sie raz na miesiac

Gość myszysjka
no to krepuj sie mu powiedziec i całuj trola

Gdyby mój mąż powiedział mi wprost że śmierdzę, nie dbam o siebie i go nie pociągam to też by mógł już nie liczyć na nic. Muszę mu to jakoś sensownie powiedzieć żeby dotarło do niego!

Gość dfsgdfg
Szczerość w związku to podstawa i nie ma co mówić, że pada, kiedy ktoś na Ciebie pluje. Jak Twój mąż śmierdzi, to mu powiedz, że śmierdzi i już. Jak nie, to podejrzewam, że do końca życia ten Twój "ukochany" będzie śmierdział, palił i tył. Mój raz nie umył włosów, to mu powiedziałam, że ma iść umyć. Od teraz jest czysty zawsze i jakoś wtedy się nie obraził.

Gość majka999
powiedz mu ze smierdzi i sie go brzydzisz napewno pomoze badz szczera do bolu

Gość ja też mojemu dosadnie mówię
że ma się umyć bo z niechlujem nie będę.Też się jakoś nie obraża.Faktem jest, że mówię totonem żartobliwym ale on wie, że ja na poważnie :)

Gość otojajajaaaajaaaa
wez go po prostu zapros do wspolnej kapieli albo pod wspolny prysznic, podaj szczoteczke do zebow no to raczej zrozumie ze ma umyc....

Gość morbelka
kochana weź sprawy w swoje ręce nie proponuj dietetycznego żarcia tylko je zrób-faceci nie potrzebują objaśnień dopilnuj żeby w domu nie było słodyczy i chipsów macie może psa? dodatkowe rzuć tekstem "Mąż tej A. jest taki wysportowany i zadbany, że wszystkie kobiety pożerają go wzrokiem"

Gość Jestem gotów jak nigdy
Ale po co sie tak skradasz???? Powiedz wprost :smierdzi ci z dupy koles! Ej taka prawda bedizesz sie wstydzic to co jest widocznie to coraz wiekszy torl bedize sie z niego robic!