Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyjaa1

mocne bóle piersi. . .

Polecane posty

Gość hyjaa1

hej dziewczyny;-) moze sobie pogadamy imi doradzicie;) otóż nigdy nie bolały mnie piersi przed @ (ostatnio mam nieregularne) a tym razem tak bolą ze az ledwo sie moge dotknąć..szczegolnie sutki;( kochalismy sie z męzem 5 dni temu i 3 tygodnie temu.."do końca" gdyż staramy sie o dzidzie;) zastanawiam sie czy przy moim teraz rozregulowanym cyklu moglo dojsc do zaplodnienia 3 dni po miesiaczce ..? wczesniej nie bolaly mnie piersi..nigdy aż tak..

Po @ mogą być dni płodne, jeśli jest krótki cykl. Skoro nie wiesz, kiedy masz owulację, jak się starasz? Współżycie dwa razy w miesiącu to zbyt mało. Poznaj swój cykl, dopiero się staraj i współżyjcie co drugi dzień. A ból piersi może być oznaką zbliżającej się @ już od dnia owulacji. Myślę, że w Twoim przypadku możliwe są zaburzenia hormonalne. Poszukaj przyczyny nieregularnych cykli. Jeżeli bedziesz pewna, że wszystko ok, wtedy zacznijcie starania. Po 5dniach od stosunku nie ma jeszcze ciąży, bo nie doszłoby do zagnieżdżenia, natomiast po 3tygodniach już ciąża jest do wykrycia

mnie strasznie bolały piersi i okazało się zę jestem w ciąży:)

Mnie też strasznie bolały piersi i okazało się, że jestem w ciąży. Jestem w 9 tc a piersi jak bolały tak bolą.

Gość hyjaa1
Minia85 znałam swoj organizm bardzo dobrze..ale w maju mija rok jak mialam zabieg ł€żeczkowania gdyż ciąża obumarła w 10 tyg.. nawet po tym strasznym przezyciu wszystyko doszlo do normy i cykle byly 28 dniowe..ale ostatnie 3 cykle mam nieregularne.. wiec odpuscilam sobie czekanie i liczenie na dni plodne kiedy tak sie wsz we mnie "pomieszało" uznalismy ze bedzie co ma byc.. mam tak mocne i nieprzyjemnie bolesne piersi ze jak bralam prysznic to nie potrafiłam sie dotknąć myjką.. szcz3golnie bolą sutki.. nawet w pierwszej ciąży ktora tak sie skonczyła nieszczęsliwie nie mialam tak mocnych bóli jak teraz..

Gość hyjaa1
QalutQqaQ i florianka po jakim czasie bolały Was piersi? dziekuje za oddzew:-)

Gość hyjaa1
jestescie tu jeszcze? :)

Mnie piersi zaczęły boleć w połowie cyklu. Zawsze mnie bolały przed @, ale tym razem zrobiły się nabrzmiałe a sutki strasznie wrażliwe na dotyk. Ostatni @ miałam 17.11.09 a 17.12 zrobiłam test i wyszły dwie wyraźne kreski.

Gość hyjaa1
Florianka jestes tu moze ? jakos na dniach powinnam miec @, lub nawet dzis..tego nie wem przez ten moj ostatnio nieregularny cykl..:/ ale piersi mnie ciągle dość mocno bolą i są tkliwe..mam tak poraz pierwszy.. nie wiem czy tez tak mialas ale najgorzej jest wieczorem i aż do rana.. nie wiem czemu akurat tak..