Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna dziewczyna smutnaaa

Szybko sie zloszcze jak temu zaradzic??Ubolewaja na tym inni zwlaszcza najblizsi

Polecane posty

Mam problem....od malego dziecka jestem osoba bardzo nerwowa...I teraz majac 20 lat wkurzam sie o byle co...Dzisiaj zdenerwowalam sie o to ze moj facet znowu wroci pozno z pracy i sie nie zobaczymy...A juz wogole zrobilam mu awanture ze gada o tym ze jestem o to zla swojemu kumplowi z pracy...Nie wiem co sie ze mna dzieje...jest coraz gorzej chyba...Jeszcze troche a facet ze mna nie wytrzyma:(Wiecie moze co z tym zrobic??

Gość ajt
panowac nad soba.

Nie da sie tak poprostu panowac nad soba chociazbym nie wiem jak chciala....probowalam ale tego sie nie da opisac poprostu cos we mnie wstepuje i zaczynam sie klocic...

Gość ajt
mialam tak ze nawet z łapami leciałam do wszystkich. wystarczy zaczac nad soba panowac.

musisz nad sobą panować ja tez tak czasem mam ale wiem ze potem żałuje a inni na tym cierpią, wiec nie warto. czasem zrób coś dla siebie, zapisz się na jogę lub siłownie i spędzać czas sam to odpręża

wlasnie chodzi chyba tez o to ze wariuje bo nigdzie nie moge wyjsc zbytnio sama...co najwyzej do sklepu..tak bardzo jest zazdrosny moj chlopak...wyszlo na to ze zaczely sie studia a ja nie mam jakichs tam kolezanek...poprostu zawsze jestem obok nich ale jest juz tak ze maja takie tematy ze przewaznie nie wiem o co chodzi bo oni gdzies razem wychodza na miasto itp a ja oczywiscie nei moge....

Gość panna z miasta
śmieszna jesteś pisząc że "nie możesz" nigdzie wyjść. normalnie się uśmialam topik roku po prostu :D

no to smiej sie bardzo...myslisz ze mnei to cos obchodzi :o