Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasivinka

czy nasivin w ciazy zaszkodzi?

Polecane posty

Gość nasivinka

mam straszny katar

Gość No żesz kurde
A ulotkę poczytać nie łaska? Albo zapytać w aptece?? Ale dla leniwych: Ciąża i okres karmienia piersią: Bezpieczeństwo stosowania w ciąży: kategoria C (wg US FDA). W ciąży stosować wyłącznie w przypadku, gdy przewidywane korzyści dla matki przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu. Decydując się na stosowanie u kobiety ciężarnej lub w okresie karmienia piersią należy przestrzegać zalecanego dawkowania, gdyż przedawkowanie może zaburzać transport krwi do płodu oraz hamować laktację.

Gość nasivinka
dzieki tego na ulotce nie ma lekarz prowadzacy ciaze kazał mi to brac ale mam obawy

Gość mama...
bez przesady,wiele powazniej zagrazajacych plodowi lekow bierze sie w ciazy a ty tu pytasz o krople,psikaj i nie panikuj

Gość No żesz kurde
Ja bym nie brała, chociaż też na początku miałam katar jak nie wiem... hmmm brałam w sumie na to jakieś krople, ale nie wiem już jakie...

Gość nasivinka
kupilam jakis homeopatyczny ale nie działa mam tak zatkany nos ze nie moge oddychac, musialam na noc wziac nasivin

Gość ja przeszłam katar 2 tyg temu
w 23tc...załapałam od męża. on się leczy do tej pory a ja się pozbyłam tego dziadostwa w 5 dni. polecam syrop z cebuli, maść majerankową pod nochala, i wąchanie czosnku!! naprawdę pomaga!! nic innego nie stosowałam i po 5 dniach jak ręką odjął.

homeopat nie pomorze od ręki. trzeba czasu. ja polecam naturalne sposoby. super dziala czosnek. jeden sposób to pokroić ząbek najdrobniej jak się da, zawinąć w gazę i taki czopeczek wąchać jak najczęściej. ulga od razu! drugi sposób to wlać wrzątek do termosu, wrzucić 2 ząbki czosnu. zakręcić. po 5 minutach otworzyć i wdychać napar. nie masz czosnku? to wrzuć rumianek do garuszka, zalej wodą, gotuj, wdychaj parę. inhalacje najlepsze na katar!!!