Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandra88

7 miesiac ruchy dziecka w macicy..

Polecane posty

Gość wildangelkaaa..
Nie martw sie,wszystko bedzie dobrze a dzieciątko na pewno wszystkie nerwy ukoi.Ja jestem 3 raz w ciązy i oba porody były dwa tyg przed terminem,pewnie też odchodzilabym od zmysłow gdybym byla po terminie.Zobaczymy jak teraz będzie ;)

Gość Im so sorry for you
wildangelka najpierw autorka pisze o sobie pozniej dopiero o kolezance. Naucz sie czytac a pozniej sie wypowiadaj

Ja 10 dni po terminie miałam rozwarcie na 1 cm, codziennie ktg i naprawde myślałam że wszyscy rodzą oprócz mnie. A jak mnie badali na 14 dzień to miałam nagle 8 cm:) i nie wiedziałam że rodzę, bo nogi mnie tylko bolały (uda). Doczekasz się i Ty, żadna ciąża nie trwa wiecznie (tak mi mówili;))

Gość wildangelkaaa..
"przepraszam w pochwie,ostatnio moja kolezanka tez czula ruchy wlasnie w pochwie to kazali jej zglosic sie do lekarza i dodam ze to byly poczatki ciazy..wiec ja sie tez wystraszylam i nadodatek pomylilam a tu co niektore widze nie potrafia normalnie odpowiedziec wiec prosze sie nie wypowiadac!! najmadrzejsze sie znalazly!!" Im so sorry Czytaj ze zrozumieniem....nie mam ochoty juz pisac na ten temat.

dziewczyny ja jestem w 7 miesiacu i ja mam bardzo maly brzuszek troche sie tym martwie ale dziecko rozwija sie prawidlowo jutro ide do lekarza tez sie boje bo ostatnio bylam na badaniu jakies 2 miechy temu na usg ogolnie jestem w Angli dlatego tak wszystko przebiega i boje sie...

u mnie w 7 miesiącu prawie nie było ciąży widac, a syn się urodził 3800g, 60cm:) nie ma sie czym martwic