Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natala...

DO FACETÓW!!Czy gdy widzicie POMALOWANĄ dziewczyne zastanawiacie sie jak wyglada

Polecane posty

Gość Natala...

...bez makijazu? Glownie chodzi mi o podklad, puder itp...

Gość hhhmmmm
polowa facetow nie wie co to podklad...ani np czym sie rozni od bazy. do tego wszystkiego dochodzi jezszcze korektor, bronzer, róż, puder....o co ty sie ich pytasz!!!???

Gość rtjhsrtjh
ja jestem kobietą i nie wiem o tych rzeczach z góry nic ^^^

Gość hhhmmmm
nic a nic?

faceci kochają nas do pierwszego prysznica ,potem miłość zmywa woda ;))

Gość rtjhsrtjh
nie wiem czy m się różni podkład od bazy, o korektorze, bronzerze pierwszy raz słysze, różu nie używam, a puder to dla mnie taki w kamieniu..

Gość organella biologiczna
zapraszam na mój wątek http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4350343 a ogólnie to ja używam tylko błyszczyku, kredki do oczu i maznę się tuszem do rzęs i to całe moje malowanie. Właśnie ja do niedawna nie miałam pojęcia co to jest eyeliner albo baza czy nawet korektor. Nie znam się na fluidach, tuszach. Nigdy nie kupuję sama tuszu bo się nie znam. Polegam na koleżance. Skoro niektóre dziewczyny nie wiedzą to co dopiero faceci? Tak samo jak nie mają pojęcia co to cellulit/pomarańczowa skórka. Np moja kuzynka ma wielki cellulit na tyłku, na serio się tym przejmowała a okazało się , że jej facet się dowiedział że go ma, dopiero wtedy, gdy mu powiedziała. Nie zwracał na takie "szczegóły" uwagi. Bo facetom to umyka. Jeżeli oczywiście facet jest mądry...

Gość adamek adaś
ja generalnie jak widzę kobietę pokrytą toną pudru od czoła po biust to mam dosyc.... ja nie wiem co te baby myślą-po co sie tak maskowac? Na ślub czy studniówkę rozumiem ale do sklepu po bułki czy do szkoły??? feeeee i jeszcze te okropne długaśne tipsy

Gość organella biologiczna
to oczywiste że faceci wolą naturalność. Oni nienawidzą całować dziewczyny która ma szminkę na ustach!

Gość stara młoda
a ja nigdy z takich głupot nie korzystałam. Mam 37 lat i wyglądam na 25:):)

Gość stara młoda
ostatnio na imprezie podrywał mnie chłopak 19 lat!! i jak się mnie zapytał ile mam lat i mu powiedziałam 23 i on to łyknął to byłam dumna. Oczywiście zaraz to sprostowałam:):). Miło mi było.

Gość slepe kiszki
wy jestescie głupie .JEstescie pasztetami pewnie i nawet makijaz nic wam nie daje to zawiścią zioniecie zakładajac te topiki. Wiesz dla kogoś makijaż to estetyka i wykonczenie stroju bo kobieta bez makijazu nie chodzi ze wyglada naturalnie ale , tez na zmęczoną wg.statystyk w internecie. I trzeba rozumiec makijaż lekki i elegancki nie rowna sie tapecie. WIec jak Ci , żal jedna z drugą lub macie aluzje jakieś maluj sięi ty , i nie p... że nie musicie tylko powiedz szczerze , że nie umiesz. Pa

Gość tomek sprośniak
taaaaa ale jesteś pojebana... chciał cie wyjebac! Kazdy facet ci powie ze wygladasz młodo i zajebiscie jak chce cie wyruchac

Gość slepe kiszki
Tomek masz racje , dość , że zawistne to jeszcze łykaja każdą bzdure jaką sie im powie.

Gość slepe kiszki
Może ten chlopak co Cie "podrywal' ten 19 latek chcial sie seksic z toba bo sie np. z kumplami założył lub chcial tzw. pierwszy raz przezyc. Ha !

Gość zbynio łowca
jeszcze nie widziałem pieknej NATURALNEJ kobiety.... odrobina podkładu, różu i tuszu w umarze nikogo nie zabije

Gość stara młoda
hmm się tipsiary uśmiałam. Nie chciał i nie miał takiego zamiaru. Od roku jestem z facetem 11 lat młodszym i jak się gdzieś pokazujemy, to wszyscy mówią mąż/żona. Nie jesteśmy małżeństwem.

Gość stara młoda
do zbynio łowca to miałeś pecha ja jak się budzę, to nikogo nie straszę, wyglądam tak samo jak kładę się spać:):).

Gość zbynio łowca
a ty chyba nie masz lustra... żal mi ciebie. Chesz sie pocieszyc wypisujac te bzdury na forum? Zobaczysz i tak cie rzuci bo wiecznie taka "piękna" nie bedziesz...chce bys pamietala o mnie jak to sie stanie

Gość myślimy jak wyglądają jej cyck
i

Gość stara młoda
do zbynia problem w tym, że bardzo chciałabym, by mnie rzucił, tak wyszło z jego inicjatywy i 2 lata się starał, dasz wiarę, wyglądam młodziej niż jego koleżanki. Mojej najbliższej przyjaciółce, którą poznałam dość późno (tapetowała się) doradziłam, żeby używała tylko kremu. I po pół roku efekt piorunujący. Wygląda młodziej.

Gość stara młoda
mam lustro i jestem zszokowana, zamiast hamburbera wybieram rybkę z grila:)

Gość bla bla bla....//

Gość jpojdrs
jestem facetem to sie wypowiem- generalnie jak laska jest ładna czyli zgrabna średniego wzrostu, ładna buzia czyli ładny wyraz twarzy czyli zgrabny nosek duże usta i duże oczy i długie włosy to jak jest pomalowana jakims tam pudrem to nic nie przeszkadza bo jak tam lekko maskuje jakiem małe wady to nic bo i tak jest piękna bo ma piękną twarz a jak jest koślawa, brzydka, niezgrabna lub ma nieładną twarz to nawet jak sie nie maluje i uwaza za naturalną to jej to nie pomoże nic- ogólnie ładne laski czy to z pomalowane czy nie są ładne a jak nieładne to nieładne i już, moja ostatnia dziewczyna była mega laską ale miała lekki tradzi (naprawdę malutki) i dlatego malowała się al elekko a i tak piękna była nawet bez pomalowania dla mnie ale wyjechała do USA i teraz jestem sam- no więc to na tyle- Aha lala co ma 37 lat niech sobie nie wkręca że na 25 wygląda- uwierz kobieto my jesteśmy w stanie powiedzieć wszystko jak chcemy puknąć kogoś kto wygląda na chętną :D:DD: troche samokrytyki może i ładna jestes lae 25-tki to już na bank nie przypominasz :D:D

Gość stara młoda
dodam jeszcze, że moja 16 letnia córka się tapetuje:(. Na kosmetyki wydaje więcej niż ja. Natura tak nas w rodzinie obdarzyła, że mamy bardzo ciemne brwi i rzęsy, więc nie potrzebujemy nic. W szkole podstawowej nieraz musiałam udowadniać, że nie malowałam oczu. A sport to moje drugie imię. Dla mnie, to, że nakłada tapetę to masakra!! Nie musi tego robić, jednak trend tapet jest tak silny, że mnie to przeraża.

Gość jpojdrs
zreszta jak laska wygląda jak taka mega np Mila Kunis (była była do niej podobna) to jak jeszcze podkresli lekko swoje mega oczy i usta i lekki puder to jest zajebiście a jak zmyje się ti i tak jest mega laską bo ma duże usta duże oczy itd. poprostu jak ładna to ładna a jak btrzydka to brzydka i już dobry normalny makijarz nie jest zły he :D

Gość stara młoda
no to się zdziwisz!! Zwracam mojej córce uwagę! i pierwsze pytanie do niej kto to?? Jak słyszą odpowiedź moja matka!! Pełen respekt i szok. Dbać o siebie wystarczy.