Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się samotności

dziewica powyżej 25

Polecane posty

zołzo - a jeśli psychopatyczna ? :D " zelku ze wzgledu na swa przeszłosc dobierasz sobie wciaz niewłasciwych " ja sobie w ogóle nikogo nie dobieram i odczep się już ode mnie.

Kamecha, też tak uważam, bo ideologiczno-religijne są istoty szare myszowate, ale przypuszczając, że taki okaz się trafi- szacunek a że psychopatyczna... komu to w seksie przeszkadza bardziej niż twarz kalisza?

Gość miałam 25 lat właśnie jak
straciłam dziewictwo. Ani to powód do dumy, ani do wstydu. Różnie się życie układa. Nie mam poczucie, żebym cokolwiek straciła, bo ostateczeni ułozyło się pięknie - spotkałam tego jedynego i jest moim mężem teraz. Jestesmy razem od 5 lat. Ale wczesniej mialam rozmaite mysli, źle mi bylo z tym, czulam się niedostosowana, spoźniona itp. Odradzam stanowczo robienie tego byle jak i z kimkolwiek. Jest jeszcze za wczesnie, zeby panikowac. Moja przyjaciółka ma 28 lat i tez jeszcze jest dziewicą, ale to juz niedługo, bo właśnie spotkała swoją miłosc. Takich dziewczyn jest wiecej, tylko sie o tym nie mówi. Jest to na pewno bardziej normalne, niz rozkladanie nog i robienie lodów w wieku 15 lat. Choc oczywiście przesada w kazdą stronę nie jest dobra.

" a że psychopatyczna... komu to w seksie przeszkadza " mi to przeszkadza, ponieważ jako psychopatka nie chcę się wiązać nawet przelotnie z żadnym mężczyzną :classic_cool: pewnie potem musiałabym takiemu jakieś odszkodowanie wypłacać za zrujnowaną psychikę :classic_cool:

a właśnie, że psychopatyczna :P dlatego też postanowiłam zostać starą panną z psem i staram się unikać mężczyzn :classic_cool:

Gość jasnowlosy niski owlosiony
dlatego też postanowiłam zostać starą panną z psem i staram się unikać mężczyzn jako mezczyzna chcialbym sprostowac ze to ja unikam wysokokalorycznych zelkow:classic_cool:

Gość ten co widział i wie
Otóż to, różnie się w życiu układa. Jeden miał gorszy star drugi ławiejszy. Wkurza mnie jak ludzie nie wiedzac nic o czlowieku wydaja werdykty. Żelek na pewno by sie chciał związać atylko że sie boi :) Myślę że jak dojrzeje do tego to kogoś znajdzie, bo jest całkiem fajna wygadana mimowszystko ;)

Gość do tej Kamechy
oj Kamecha co Ty wmawiasz ludziom, jakie pasztety....sama pewnie złapałaś się pierwszego lepszego, żeby o Tobie tak nikt nie myślał. Teraz żałujesz i nie chcesz być sama:P Z urodą i inteligencją można wybierać partnera, a jak ma się tyle rozumu i uczucia, to szuka się dla siebie kogoś na stałe. Ale co ja Ci będę mówić, skoro Ciebie to nie dotyczy. :P

Gość smierdziel
jak dla mnie dziewczyna powinna sie palic ze wstydu, jesli bzyka sie z kimkolwiek zeby dziewictwo stracic, a nie dlatego ze ma x lat i tak jej sie ulozylo, ze jeszcze tego nie przezyla :o ja pierdole, dziewictwa sie wstydzic, to trzeba byc naprawde glupim

Ja straciłam dziewictwo w wieku 16 lat (z WTEDY moim chłopakiem a teraz mężem) i w jakimś sensie żałuję tego. Mogliśmy z tym zaczekać. Napewno oszczędziło by to wielu stresów związanych z domysłami pt. "wpadka" (co nas na szczęście ominęło).

Gość Kara a ile masz lat teraz

Gość boję się samotności
Idę się rzucić pod pociąg :(

Gość krol prawikow
A ja sie powiesze

Ja np zauwazylam ze zazwyczaj dziewczyny nie zadbane, niedowartosciowane i ogolnie te ktore nie mialy odpowiedniego przykladu ze strony rodzicow rozkladaja nogi przed pierwszym lepszym... Nie wiem co im to da... poczuja sie lepiej??? A faceci chce sobie uzyc to i takich sie lapia...:D

Gość nietutejszy
ktos wie ile lat ma zelek?

Gość 23 albo 24

Gość zelek ma 23

Gość zostan dziewicą bez
błony jak nasz kochany żelek Ona jest samowystarczalna :D