Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję się samotności

dziewica powyżej 25

Polecane posty

Gość Santinowa
To nie oznacza ze jestes gorsza nawet tak nie mysl :)

...to na bank jest obleśnym bazylem Niewątpliwie i pewnie pochodzi z marsa, ma sześc macek i czworo oczu. bo niemożliwością jest żeby to była istota ludzka, no jak to nie "parzyć się" jak najwcześniej. wstyd! ;)

" I pasował by do sukienki letniej " bo dodatki trzeba kupować pod kolor sukienki :D " jeśli dziewczyna donosiła cnotę do tak zaawansowanym wieku to na bank jest obleśnym bazylem " noooo, nawet nie wiesz jaka to frajda, straszyć ludzi swoją paszczą! :D już z 10 osób z kafe na zawał zeszło po odebraniu moich zdjęć :classic_cool: uważam to za swój osobisty sukces 🖐️

Gość Dr. Endrooseen
dziewica powyzej 25? Piękna, wyniosła, dumna, trochę skryta w sobie, szalenie wybiórcza, selekcjonująca ludzi i partnerów dla siebie. Bardzo wymagajaca wobec siebie, i facetów. Olbrzymia potrzeba bycia ważnym i posiadania kogoś ważnego. perfekcjonistka. Olbrzymia dbałość o siebie, swoje ciało, wykształcenie, i prtestiż swojej osoby. W dzisiejszych czasach taki stan jest rzeczą najzupełniej normalną. Każdy pragnie seksu i atrakcyjnosci od najmłodszych lat, bo obserwuje to w mediach. Ale cięzko jest włąśnie zdobyć medialnego partnera(Brad Pitt) do tegoż seksu i zwiazku.Daletgo piekne laski odrzucają z miejsca 99% zwykłych szarcych samców. Pięknej kobiecie ciężko jest trafić na kogoś podobnego do niej fiztcznie i intelektualnie, czy tez na polu kultury osobistej i obycia. Media pompujące erotyzm i seks wbrew pozorom przyczyniają się nie do rozwiązłości, ale do wybiórczoiści kobiet i męzczyzn co rzutuje na ich abstynencję spowodowana wysoką selekcją

powinno ci być raczej żal tych biedaków, którzy zginęli bohatersko otwierając moje foto :classic_cool: co za odwaga cywilna i poświęcenie :D

Gość Dr. Endrooseen
żelek gdzie masz swoje foto?

" na furtce przed domem z napisem "uwaga, nieuwiązana i niepokryta suka " odezwał się ten bez kagańca :D a co ty Jareczku właściwie tu robisz, zamiast posuwać o tej porze jakąś niedziewiczą lalę? :classic_cool:

Gość nie dziewica
Ja to zrobiłam w wieku 26 lat. Dziewictwa nie traktowałam jako wstyd ani też duma, poprostu było i tyle. Wcześniej nie spotkałam odpowiedniego faceta. Nagle spadł mi z nieba, taki na jakiego czekałam 25 lat, czuły, troskliwy, opiekuńczy. Wiedziałam że z nim to chce zrobić. Poza tym on był bardzo doświadczony w tej kwesti i doskonale wiedział jak się do tego zabrać. Kiedy dowiedział się że to będzie mój pierwszy raz, powiedział że nawet się mu to nie marzyło bo myślał że to nie realne. Teraz jestem szczęśliwa, że mogłam dziewictwo oddać właśnie temu jedynemu, że czekałam aż tak długo. Więc i Ty nie masz się czym martwić, bo na pewno tez spotkasz tego jedynego, a on Twoje dziewictwo potraktuje z szacunkiem.

Gość dziewic 26
Powiem tak: >25 jest duuużo osób które tego nie robiły, z reguły później dojrzewają emocjonalnie i później się u nich budzi chęć bycia z kimś, z seksem też w sumie tak jest. Plusem jest to że takie osoby o ile nie zdurnieją pod wpływem opinii otoczenia są dosyć wartościowe, myślą zanim coś zrobią itp. No ale to ma i swoje minusy bo człowiek przyzwyczajony tylko do własnej obecności i ciężko nowe zawierać. To co robisz to w 100% Twoja sprawa, i uważaj na osoby co Ci będą wmawiać że coś z Tobą nie tak, takowe normalne być nie mogą ;) Myślę że warto poczekać na odpowiednią osobę :)

Gość nie dziewica
Czemu od razu wykorzystuje? A nie lepiej traktować seks jako uzupełnienie uczuć? Seks niewątpliwie bardzo zbliża i pogłębia uczucie. Ja to przynajmniej tak traktuje.

najpierw zelek musi sie odwazyc by byc w zwiazku, bo myske ze to cwaniactwo wynika poprostu ze strachu

Gość dziewic 26
Zgadzam się z Morison. Żelek ma jakiś dziwny sposób napaści na innych.

zelek w sytuacji bez wyjscia kasa jak zaszczute zwierze, szkoda bo moze ma cos cenne pod ta swoja skorupa

" najpierw zelek musi sie odwazyc by byc w zwiazku " to nie odwaga, to głupota. nikt myślący nie wchodzi w związki, bo prędzej czy później i tak się wszystko spierdoli.

czy sie spierdoli czy nie to zalezy od weilu czynników, 1 wazny to zły dobór partnera, moze zelku ze wzgledu na swa przeszłosc dobierasz sobie wciaz niewłasciwych, byc moze podobnych partnerów..?