Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaa88

KIEDY NAJLEPIEJ ZROBIĆ TEST?

Polecane posty

Gość milkaa88

Okres miałam 31.12.09, za 8 dni powinnam dostać znowu, cykle mam 28dniowe, ostatnio bez zabezpieczenia kochałam się z mężem, 11.01.10, od kilku dni choć wiem, że to za wcześnie odczuwam mdłości, a od 2 dni pobolewają mnie piersi i podbrzusze, ogólnie czuje się tak średnio, no i nie mam żadnych upławów, jak już to jakaś taka jedna mała plamka na cały dzień. Na test chyba za wcześnie?

Gość 8 dni to jeszcze nic nie
wyjdzie :( musisz poczekać do terminu okresu niestety :(

no to dokładnie tak jak ja:) ALe pewnie szybciej dostane okres i nie będę musiała robić, a chciałabym zobaczyć 2 kreski na teście:)

Gość jestem w 5tc
milkaa takie ćmiące bóle brzucha, to odczucie bardzo subiektywne, bo ja miałam takie zawsze przed @, a teraz w ciąży też takie mam i codziennie czuję, że zaraz dostanę @ :)

mnie też coś tak w brzuchu delikatnie kuje . Ale nie chce si nakręcac. Bo te objawy są bardzo podobne do zbliżającego się okresu.

te nakrecanie jest najgorsze, a mam pytanko, czy wasi mezowie jakos podchodza do was teraz inaczej mimo iz jeszcze nic nie wiadomo?

Gość hyjaa1
hej dziewczyny... ja tez czekam czy @ nadejedzie czy nie ( opisalam jak to jest u mnie topiku "mocny bół piersi" gdyż własnie to mi jest.. nie potrafie juz zniesć tego bólu sutków i tkliwosci calych piersi..moj mąż twierdzi ze są obrzmiałe.. zaznaczam ze nigdy przed @ tak nie mam.. buziaki i powodzenia;)

mój mąż traktuje mnie normalnie, mówi że pewnie znowu wyolbrzymiam :P Bo co jakiś czas sobie wkręcam, że moge być w ciąży. No i właśnie teraz od czasu do czasu sobie pomyśle, że tym razem chyba też się za bardzo nakręcam, ale za chwile myśle, że czuje się jakoś inaczej niż zawsze, jakoś tak dziwnie, ale wiem że dostane okres, bo za bardzo chcę dziecka, a im bardziej się chce tym trudniej je mieć. CO do bólów brzucha i piersi, to u mnie nigdy przed okresem nie występowało, jedynie w dniu spodziewanej miesiączki jedno ukłucie i już wiedziałam, że dostałam okres. No a dzisiaj to nawet do pracy nie poszłam tak się źle czułam słabo i niedobrze mi było, chciałam iść nawet do apteki po test, ale stwierdziłam, że i tak nic nie pokaże:)

moj misiek fisiuje chodzi gada do brzucha wychodzi to gada Synku opiekuj sie mamusia wogole jak by mogl to by lazil za mna bym nic nie robila, boje sie ze jak nic nie wyjdzie to sie bardzo rozczaruje Co do bóli to mam podobnie jak ty

mój aż tak się nie nastawia:P Ogólnie to wcześniej się nie staraliśmy, jak podejrzewałam ,że jestem w ciąży to by była "wpadka" , teraz spróbowaliśmy co będzie to będzie, a takie starania na maksa zaczynamy w maju:) Mam nadzieje, że jednam to złoty "strzał" hehe

aha no my z moim misiem no to tak szczerze byl impuls, ale ja juz od dawna myslalam o dzidzi, co do czego okazalo sie ze moj mis tez

no to podobnie do nas, robimy ok robimy hehe a jak nic nie wyjdzie to do maja będziemy czekać, ale w sumie teraz by było dobrze, bo w marcu lecimy do Pl, mieszkamy w UK i przylecielibyśmy z dobrą nowiną:) Tyle, że nie wiadomo co by było ze świętami Bożego Narodzenia 2010, bo jak by się okazało że jestem w ciąży to maluszek byłby za mały na 1600km jazdy samochodem, ale nie ma co gdybać, bo do okresu 8 dni i pewnie go dostane:P

no a my jak teraz nie wyjdzie i w maju zaczniemy starania to też będę musiała pokonać w 7 miesiącu 1600km, na święta:) A ile macie lat? Któraś z Was miała może takie podobne objawy jak my i jest w ciąży, choć myślała, że pewnie sobie wmawia?

Gość kurde takie młode laski jesteś
cie i już chcecie mieć dzieci? strasznie szybko

wiesz każdy w innym wieku jest gotowy na dziecko :) Ja o nim myśle już jakieś 2 lata, ale ciągle kierowałam się rozumem, a nie sercem, chciałam skończyć studium, wyjść za mąż i dopiero starać się o dziecko. Mężatką jestem 4 miesiące, wiem że cała młodość jeszcze przede mną i w ogóle, ale ja to czuję, jestem gotowa, świadoma wyrzeczeń i obowiązków związanych z posiadania dziecka:) No i fajnie potem mieć 30 lat i tak duże samodzielne dziecko:)

no pewnie ze tak a po drugie dziecko nie zabiera mlodosci, ja nie wiem czemu wielu ludzi podchodzi do tego ze trzeba szalec za mlodu i wogole. Gdy czlowiek jest gotowy na dzidzie to ona tylko jest dopelnieniem zycia, a po drugie chce biegac za moim maluchem a nie co chwile zadyche miec. Moja mama miala 32 lata jak urodzila siostre pare razy uslyszalysmy jak ludzie mowili ze albo mam sliczna core albo nie ma to jak babcia z wnusia a jaka ona sliczna wiem to chore ale ludzie roznie gadaja a ja nie chce tego uslyszec

Gość kurde takie młode laski jesteś
ja to ciągle byłam nie gotowa;) a odpowiedzialna od zawsze i dlatego nie decydowałam się na dziecko tak wcześnie choć zawsze towarzyszyła mi myśl, że chciałabym być młodą mamą jak moja mama, która urodziła mnie miesiąc po skończeniu 21 urodzin;) dzisiaj mimo wszystko żałuję, że zdecydowałam się tak późno, ale lepiej późno niż wcale;) to życzę Wam tych upragnionych dwóch kresek;) ja teraz staram się o drugie i dwie kreski były już wczoraj, ale i tak nie wierzę i jutro muszę potwierdzić kolejnym testem:D