Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaa88

KIEDY NAJLEPIEJ ZROBIĆ TEST?

Polecane posty

Gość no to sruuu
milkaa88 , wiesz o tym że jeśli latasz samolotem w czasie ciąży możesz poronić?wiem bo jedna kobieta z mojej rodziny poroniła ;(

mi 2 tyg po zaplodnieniu test i B HCG wyszlo negatywnie ale tak bardzo bolaly mnie piersi i makabrycznie urosly ze zrobilam test ponownie. Jestem w 26 tyg, bedzie dziewczynka;) mam 25 lat, maz 31 a dzidzia byla planowana i udalo sie za pierwszym razem;)) Milka powodzenia;)

Ja tylko chwilowo, samolotem nie zaleca się latać do 12tyg:) a w samolotach widziałam dużo kobiet w ciąży. No A co do luteiny to nie ma szans bo w Anglii ciążę uznają od 12 tyg, a tak niech się dzieje co chce. Strasznie się przez to boje, ale mam nadzieje ze wszystko będzie ok, jeszcze w to nie wierzedrugi test zrobię w dzień spodziewanej miesiaczki. Apotem czekanie ponad 6tyg na USG , tak to dziwnie tu jest. Teraz się boje bo brzuch mnie pobolewa,ale mam nadzieje ze to normalne:) co ma być to będzie

Gość siasia86
milka 88 jeśli nie plamisz to brzuch moze cie bolec,mnie strasznie bolał ile ja sie na płakłam z tego bólu brzucha ale dzidzia rosnie i juz ok,własnie najgorsze te początki

no właśnie mnie boli ale nie cały czas, od czasu do czasu i to taki łagodny ból:) No i mój mąż jeszcze nie dowierza:P mówi, że jak nie dostane okresu i zrobie drugi test to dopiero uwierzy hehe, no ale się cieszy:D A ja jestem przeszczęśliwa, jeszcze nikomu nie powiedziałam, o tym że jestem w ciąży, czekam za 3-4 dni zdrobie drugi test, w dzień spodziewanej @ lub po i wtedy powiemy naszym mamą:) i ja powiem przyjaciółką:)

Gość siasia86
MILKA 88 i co powtórzyłaś test??

tak robiłam test wczoraj rano kreska już wyszła ledwo co zrobiłam, po niecałej minucie była już bardzo wyraźna, dzisiaj nie dostałam miesiączki tak jak planowo powinno być:) trzeci test zrobię w sobotę rano:D Ale już tak myślę, że na pewno jestem w ciązy:) Teraz czeka mnie tylko ok 8tyg niepokoju, bo w pierwszym trymestrze najwięcej poronień, a ja tak bardzo pragne tego dziecka:) Teraz już bardziej wierze w to, że jestem ale ciągle, jakoś tak dziwnie się czuje, że teraz rozwija się we mnie życie i w ogóle. No i nachodzą mnie takie myśli czy może dłużej w ciąży nie jestem, bo poprzedni okres dostałam 26dnia, a zawsze mam regularne co do dnia, no i przed tamtą@ miłam brązowe plamienia, ale sama nie wiem, bo wtedy nie czułam się tak jak teraz. No ale wierzę, że wszytsko będzie dobrze:D