Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaa88

KIEDY NAJLEPIEJ ZROBIĆ TEST?

Polecane posty

no to trzymam kciuki aby test był wiarygodny!! No i oby wszystko się dobrze rozwijalo :))) Ja właśnie pewnie też dlatego chcę być młodą mamą , bo moja mam miała mnie w wieku 18lat, moja babcia mame w wieku 20lat, a jak będę miała to co najmniej w wieku 22:) Ja jestem z końca maja:)

Gość kurde takie młode laski jesteś
dzięki:) mam nadzieję, że jest czego, a właściwie kogo gratulować;) milka------> rzeczywiście fajnie masz w rodzinie, bo i praprawnuków może doczekasz;) dobrej nocy dziewczyny 🖐️

na pewno babcia doczeka bo młoda 60lat ma:) Kolorowych snówi i wszystkiego dobrego raz jeszcze:)

Gość babydream
WItam was wszystkie mi może się udał, w sumie t była by wpadka, ale taka której się pomogło zaistnieć:) Objawy są, ale czekam do @. jak nie przyjdzie to po weekendzie robie test.Jeden już zrobiłam we wtorek, ale chyba za wcześnie, ale nie mogłam wytrzymać :) Jak narazie czekam na @ a raczej jej brak, mierze co rano temperature i jak narazie nie spada więc okres nie nadchodzi (mam nadzieje). Pozdrawiam was i życze wymarzonych 2 kreseczek:)

Gość siasia86
milkaa88 ja też miałam takie objawy tak jak ty,pamietam doskonale,i te plamienia również(małe plamki krwi w ciagu dnia przed okresem)zwłaszcza po wysiłku jakims w pracy bądz w domu,ale gdy juz zaczełam wymiotowac to postanowiłam zrobic test,wyszły dwie kreski,na drugi dzien drugi tes-znów wyszły dwie kreski,a trzeciego dnia juz mocniejsze plamienie i ból brzucha,pojechalismy do ginekologa i okazało sie ze juz jestem w szóstym tygodniu ciąży z tego wszystkiego to nie mogłam przypomniec sobie kiedy mialam okres a przeciez prowadziłam kalendarzyk,na spokojnie po ochłonieciu przypomnialam sobie ze akurat w pierwszy dzien jajeczkowania kochalismy sie i udalo sie,tylko ze przez to plamienie to od razu wyladowałam w szpitalu bo grozilo poronieniem,teraz jestem juz w 23 tyg:)

Gość siasia86
przeraziło mnie to wszystko ale mam tak cudownego faceta że również jak on pragnę tego dziecka,byłam też przed swietami w szpitalu bo drugi raz bym straciła maleństwo ale uratowali bąbla i teraz tylko leżenie do 7go miesiąca w wyrku a mężuś i teście biegają nade mną:) więc trzymam kciuki milkaa88 również za wasze szczęście! Jutro mam wizytę i może dowiemy się jaka płeć

Gość babydream
siasia86 gratuluje!!! uwazaj na siebie i dbaj o dzidzie i siebie.

no to dobrze ,że udało się uratować dzieci:) Ja to akurat jak bym zaczela plamic(odpukac) to mi tu w Anglii nie pomogą, bo oni ciąże uznają dopiero od 12tygodnia, a tak niech się dzieje wola nieba, niestety. No ale mam nadzieje, że jak bym była w tej ciąży, to wszytsko będzie dobrze:) No i dzisiaj rno znowu mdłości i pobolewanie brzuch miala, teraz już przeszło, choć za dużo jeść nie moge, ale sama już nie wiem co myśleć:P Zostało mi tylko czekać ten tydzien i się wszytsko wyjaśni:) Oby tylko okres nie nadszedł:D A piersi mnie bolą jak je dotknę.

Gość babydream
milkaa88 a kiedy planujesz testowac? mnie piersi przestaly tak bardzo boleć, za to teraz swędza i czasami kują. i zrobiły się olbrzymie, w staniku się ledo mieszczą a wcześniej miały trochę swobody:) mam nadzieje że to na dzidzie :) nie wytrzymama chyba tego czekania

ja planuje testować w niedziele rano, to będzie jeszcze 4 dni do dnia spodziewanej miesiączki, ale jedziemy do znajomych na nocke, będzie alkohol i chciałabym się upewnić, czy mogę pić czy już nie:) Chciałabym to drugie, wiadomo, ale coś mi się zdaje że nic z tego nie będzie :( A szkoda...

Wiem, że za szybko i że może pokazać błędny wynik, ale może akurat pokaże 2 kreski, choć w to nie wierzę, no a tak czy siak będę uważała na alkohol u znajomych, choć z dnia na dzień, coraz mniej wierzę w to , iż jestem w ciąży. Jakoś to mało prawdopodobne dla mnie:P Chyba, że mi sie coś poprzestawiało...

Gość babydream
ja planuje we wtorek, ale jak nie wytrzymam to w weekend, chyba że @ przyjdzie:( a chyba przyjdzie bo temperatura spadla mi dzisiaj o 0,2 więc pewnie na @. Za to czuje się jak bym miała gorączke, wogóle czuje sie jak bym chora była, nawet apetyt straciłam :( też się boję o alkohol, nawet o dziwo mnie nie ciągnie za bardzo, a zawsze było wręcz odwrotnie, często po pracy lubilłam wypić sobie piwko, albo troche winka, a teraz wszystko stoi i nic. Jakoś opuściła mnie nadzieja, że się udało :(

ja też już straciłam nadzieje:( Już nawet testu nie chcialam robić w niedziele, ale jednak zrobie, tak o choć wiem , że wyjdzie jedna kreska...

Gość siasia86
dziewczynki próbować i testować bo bycie w samej już ciąży to super uczucie,nam wczoraj na usg pokazało ze to córcia będzie :) trudno było utrzymac tę ciążę i dwa razy szpital i muszę leżeć ale udało się dzidzia rośnie!

no własnie mój mąż pojechał do marketu po zakupy i przy okazji test kupi i będę jutro rano robić:D Ale co i jak to dam znać w poniedziałek, bo jutro mamy z rana wyjazd do znajomych:) Ja mieszkam w Anglii i bardzo się boje, że jak bym była już w tej ciąży i do 12 tygodnia by mi się coś działo to tutaj ciąży nie podtrzymują i musze być skazana na co ma być to będzie, no ale póki nie wiem czy jestem to się nie nakręcam. Ogólnie to jakoś mało prawdopodobne mi się wydaje, że w ciąży jestem bo owulacje miałam miec 14.01 , a ostatnio bez zabezpieczenia kochaliśmy się 10.01 i 11.01 potem jakoś mi się nie chciało no i stosunek przerywany też był. No ale niby dni płodne zaczeły mi sie 09.01 i jak weszłam na kalkulator dni płodnych ta tej stronie http://piekielko.info/kalendarzyk/, to wyszło , że szansa na dziewczynke:)

Gość przyszła mama .........
milkaa88 gratuluje :D Normalnie łezka mi w oczach stanęła bo pamiętam jak ja 4 miesiące temu robiłam test i wyszedł pozytywny :) Teraz jestem w 20 tygodniu ciąży (podobno dziewczynka ;) ). Co do objawów to u mnie było dość dziwnie bo podbrzusze bolało mnie strasznie - brałam nospe i apap bo to jedyne co mi pomagało (wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży). Poszłam do ginekologa bo niepokoiło mnie już to. Powiedział że albo nadchodzi okres albo to bardzo wczesna ciąża (nie było jeszcze nawet pęcherzyka). Przypisał mi Luteinę i kazał zrobić test za tydzień. Nie wytrzymałam i zrobiłam po 2 dniach i zobaczyłam 2 wyraźne krechy :) Nie spodziewałam się że uda nam się zajść w ciąże tak szybko bo miałam problemy z jajnikami (PCO). Raz jeszcze milkaa gratuluje bo wiem jakie to szczęście. :) Za kilkanaście tygodni poczujesz ruchy i kopniaczki i wtedy normalnie mozna się rozpłynąć. :)

Gość siasia86
milka88 gratuluje,przypomniało mi to mój test :),teraz musisz uważać,zeby zadnego plamienia nie było,no najlepiej luteinę brac dopochwowo i nospę-oczywiscie po rozmowie z ginekologiem

Gość siasia86
a i ja oczywiscie tez robiłam dwa dni pozniej drugi test bo nie wierzyłam,a teraz kurde to juz 24 tydzien jutro sie zaczyna

Gość ertgergr
ale wam zzdroszce vdziewczyny!!!!!!!!!!!!!!

Gość ertgergr
pocieszcie mnie ze piersi bolka w ciazy jak na @

Gość mamuśka86
Mnie nigdy nie bolały na @,ale jak zaczęła sie ciąża a nie wiedziałam to tylko zauważyłam ze coś nie tak z cyckami,spojrzałam w lustro i pomyślałam-nie,nie jestem w ciąży-a to był już 12dzień

Gość ertgergr
a co bylo nie tak z cyckami?

Gość mamuśka86
a takie ładne sie zrobiły,błyszczące ,napięte i lekko bolały

Gość ertgergr
aa ja tak zawsze mam przd @ tez