Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mnie pojebało

pasują do siebie te kolory? płaszcz i buty.

Polecane posty

Gość chyba mnie pojebało

jak zwykle zrobiłam bezmyślne zakupy i nie pomyślałam czy te kolory do siebie pasują :o gustuję w czarnej garderobie zimowej, więc siłą rzeczy mam czarny płaszcz i czarną kurtkę do kolan, z kapturem wykończonym brązowym misiem, poszłam po buty i kupiłam ciemnobrązowe kozaki ze skóry. najlepsze jest to, że nie mam nic w brązach, bo nienawidzę tego koloru, ale buty są tak śliczne, że nie mogłam się oprzeć :o czy ten czarny płaszcz/kurtka razem z tymi kozakami nie będą wyglądały głupio? bo jak dorzucę do tego granatową torbę to domyślam się, że będę wyglądać jak pajac (innej, kurwa nie mam, także już widzę jak buty idą w odstawkę, bo przecież bez torby ani rusz :( ) ma ktoś jakiś zmysł stylistyczny? nigdy nie umiem dobrać kolorów, chyba jestem daltonistką, więc biegam w tej czerni, żeby sobie wstydu nie przynosić. pomocy 😭

kaptur jest brązowy to juz cos pasuje i jest ok a teraz nie trzeba nosic butow i torebki w tym samym kolorze wskazane kontrasty bo czarny z brazem to troche smutne kolory

Gość a1
kup torebke/rekawiczki/szalik w brazowym kolorze