Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A-disco-wiec

Jak tańczyć?

Polecane posty

Gość A-disco-wiec

Mam problem: mam jutro pierwszą dykotekę na którą idę z dziewczyną, która mi się bardzo podoba Porblem jest taki, żem ma zerowe wyczuie rytmu, jednakże bardzo sięstarma, by jej nie zawieść mógłby mi ktoś przedstawić linki do: 1. tańca wolnego- bo nawet nie wiem jak Ją trzymać gwoili ścisłości... 2. jakiegoś tańca takiego ze średnią prędkością w parze, lub solo Opcjonalnie: 3. jakiś często wystepujący na dyskotekach utwór Chodzi mi o filmiki na youtube, gdyż sam nie mogę sie zdecydowac które będą najlepsze, tak bym mógł podpatrzeć kroki i "zachowanie" wobec partnerki mile widziane wszelkie rady

Gość mysle ze to jest z
jedna z popularnych wolnych piosenek pozycje do jej tanczenia: 1. kladziesz obie lapki na biodrach partnerki 2. prawa reke kladziesz na plask ponizej lopatek a prawa bierzesz lewa dlon partnerki w obu przypadkach kolyszesz sie w prawo i w lewo przestepujac z nogi na noge :) http://www.youtube.com/watch?v=F4E85Jxbl3c

Gość mysle ze to jest
dasz rade :D

Gość A-disco-wiec
a miałby ktoś jakiś filmik gdzie jest pokazany ten tzw. "wolny taniec"?

rzeczywiscie jak sie delikatnie zamroczysz to przyjdzie ci poczucie rytmu, ja tak sie nauczyłem tanczy a teraz jestem w tym dobry:)

Gość A-disco-wiec
to mam JEDEN DROBNY problem: ja nie piję, jeżeli o to CI chodzi... kompletnie, najwyżej coca-colę... (wciąz licze na link "wolnego tańca")

Gość A-disco-wiec
Mam pewne wątpliwości do do tje rady