Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupiuteńka dziewczynka p

Jak sie zachować??

Polecane posty

Jutro wieczorem mam spotkać się i isć na spacer z pewnym chłopakiem. Dodam że spotkanie odbywa się z mojej inicjatywy.Człowiek ten,jakiś czas temu twierdził że mnie kocha, po czym znalazł sobie dziewczyne i twierdził że ją także kocha. Potem z nim zerwała a on znowu wyznawał miłość mi (nie spotkałam się z nim ani razu, za każdym razem robił to przez internet) mieliśmy się spotkać, ale nie miałam czasu i po 2 dniach oznajmił mi że mam się od niego odczepić bo ma dziewczyne którą bardzo kocha i nie ma czasu dla mnie ... teraz nie jest juz z tą dziewczyną ...od dłuższego czasu, ja natomiast miałam ochote wyjść z domu z kimś innym niż zwykle ... a on się zgodził ... moje pytanie brzmi?? jak powinnam się zachowac na tym spotkaniu/spacerze (mnie chodziło tylko o spacer, czy mógł te propozycje odebrać inaczej??) jak się przywitać?? podac rękę? pocałować w policzek?? dziwna ta sytuacja ... co mam zrobić??

nie dotykaj tego czegoś! toż to szmata, przecież widzisz. kocha to co akurat ma pod ręką.

może ja po prostu na nikogo innego nie zasługuje :( nie jestem za piękna :( i przyznam szczerze ... nie przelewa się w domu odkąd mama umarła ;( ... nigdy nie będę miała chłopaka ... wszystkie moje znajome mają, a ja jedna nie ;/

fakt, zawsze będę dla niego tą drugą ... ale może po prostu tak musi być

nie lataj za facetami, chodź tam gdzie chcesz, a zobaczysz że ktoś w końcu zacznie chodzic za Tobą.

;)

Gość na temat
otwusz oczy glupia mysl (mala cie sfedzi czy co ) podrap sie

Mialam podobna sytuacja. Z ta roznica ze jestem atrakcyjna fizycznie i psychicznie. Ja spotkam sie z moim mezczyzna - pod warunkeim, ze sam sie o to postara :) A jesli kocha - to musi sie postarac :)

Poza tym jest Dyrektorem Finansowym w Miedyznarodowej korporacji i jest powyzej 30 r.z i jest obywatelem Izraela jak dla mnie ideal :P

Gość dfgdfggdf
huńćwok dajesz takie głupie rady i tak jadem plujesz że się nie dziwię, że sama jesteś. głupia pipa.