Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agregadka

Czy jestem w ciazy ????? pomocy

Polecane posty

Gość agregadka

otóż mam problem.. podczas stosunku z moim chłopakiem on poczuł że na udach mam mokre. nie spuscił sie bo przeciez by czul prawda ? tak mnie zesetresowal ze teraz boje sie ze jestem w ciazy :( czy moglbyc to sluz ze mnie ? prawdopodobnie mam teraz dni nieplodne niestety mam nieregularne miesiaczki nie mge tego dokladnie sprawdzic natomiast wczoraj nie mialam prawie wogole sluzu a dzisiaj jest on bialy, nie rozciagliwy i taki jakby kruszacy sie wiec wychodzilo by ze sa naprawde te dni nieplodne. prosze o wasze komenatrze co o tym sadzicie :(

Co o tym sądzimy? Że głupotą jest uprawiać seks bez zabezpieczenia, jeśli sie nie chce mieć dzieci :> To mógł być Twój śluz, jego sperma albo i Wasze wydzieliny łącznie. Który to był dzień cyklu i jak długie masz cykle?

Gość agregadka
wiem :( ale czasu nie cofne niestety :( miesiaczke mialam 2 stycznia a okres skonczyl mi sie 8 wiec to byl 17 dzien cyklu mniej wiecej moje cykle trwaja dlugo przewaznie miesiaczka mi sie spoznia mniej wiecej od 32 dni do no i tutaj roznie.. mokre czulismy juz od poczatku ale gdy usiedlismy to moglo to splynac wtedy czy jest to mozliwe?

Cóż prawdopodobnie to był jedynie Twój śluz, ale pewności niestety mieć nie można (Twój partner mógł nie czuć tzw. kropelkowania). Heh... 17dc przy 32dniowych cyklach mógł być jak najbardziej płodny... faza poowulacyjna - 10-16 dni max. przeżywalność plemników - 6 dni

Gość agregadka
on mnie uspokaja ze byl to wlasnie moj sluz. troche mi to pomoglo czyli nie musze sie az tak martwic ze jest to ciaza ? test mozna zrobic najwczesniej po 6 dniach z tego co wyczytalam na internecie a tak sie denerwuje juz teraz i na dodatek nie wiem co robic ehh :(

Jeśli ma rację, to nie masz się czym martwić. Jeśli jednak jakieś plemniki się tam przybłąkały to cóż... może być róznie... ale pamiętaj, że szansa na ciąże przy współżyciu w najbardziej płodnym momencie to max. 25-40%. Poczekaj odpowiednią ilość dni i zrób test - inaczej i tak nie będzie on wiarygodny. I postaraj się aż tak nie schizować (wiem-łatwo mi mówić), bo sam stres może Ci opóźnić okres.

Gość agregadka
dziekuje Ci bardzo. stresuje sie i to bardzo bo nie umiem sobie z tym poradzic najgorsze sa wieczore ale coz za glupote trzeba placic :( mam nadzieje ze to nie jest ciaza ale chyba sie uspokoje dopiero po tym tescie i kiedy dostane nastepnej miesiaczki a to juz mysle ze 2 tygodnie tylko !!

Spróbuj o tym tyle nie myśleć, zajmij się czymś innym - naprawdę ważne jest to byś nie była zestresowana. A następnym razem zadbajcie o odpowiednie zabezpieczenie :]

proszę o odpowiedź . Kochalam sie z chlopakiem w 6 dniu cyklu ( ostatni dzien miesiączki ) z zabezpieczeniem , wynika z tego ze miałam dni nie płodne . W około 11 dc pojawił się przeźroczysty śluz , gęsty ciągnący ( czyli moje dni płodne przypadają na ten czas .. ) Teraz jest 25 dzien cyklu i nie mam śluzu , jeśli już to mało bardzo . Test ciążowy zrobiłam w 14 dni po stosunki oraz 19 wyszedł negatywny . Teraz czuję bóle w dole brzucha jak przed @ . Czy możliwa jest ciąża ?