Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak temu zarodzic

Nie chce mi sie kochac

Polecane posty

Gość jak temu zarodzic

Jestesmy mlodym malzenstwem po trzydziestce , mamy dwoje dzieci 4 latka i 8 msc.Nigdy nie bylam ninfomanka ale niepokoi mnie fakt ze nie chce mi sie tak czesto kochac jak mezowi .Jest mi z tym zle Jak mam dni plodne i jako taka ochote to wygrywa zmeczenie i o 22 jak dzieci juz spiach to mi sie nie chce . A w takie normalne dni nie chce mi sie tak najnormalniej w swieci nie mam ochoty .Przykro mi wtedy i mowie mezowi ze naprawde mi sie nie chce i nie bede sie zmuszac .On niby daje spokoj i to rozumie ...kochamy sie tak raz w tygodniu a moze i nawet rzadziej ...

Gość mam to samo n
niestety. Tez po 30 i tez brak ochoty Jedno dziecko.

Gość a juz sie balam
ze ze mna jest cos nie tak,bo mam to samo,jak wczesniej bylam wulkanem sexu tak teraz mam z tym problem,nie wiem czy to zmeczenie bo jestem mama dwojki,pracuje i wieczorami choc nie jestem nadzwyczjnie senna to wole sobie posiedziec, porozmawiac itd...

Gość raz w tygodniu
to dla mnie wystarczajaco.Teraz to nie ma raz w miesiacu. :)

Gość a mnie to wystarczy
raz na miesiąc ☺.

Gość Jak Wam się nie chce
to się nie bzykajcie i już!!

Gość popieram śmiecholinkę
bez sexu można żyć i to jeszcze jak łochochooo

Gość Ilike piczes
kobiety mogą zyc bez seksu ale facet w koncu moze sie pocieszyć czymś/kimś innym ;/ niestety

Gość AD.ak
a u mnie jest tak ze mi sie chce ale mojemu facetowi nie ;(( i jestem zła..

Gość AD.ak to kup
sobie sztucznego penisa

Gość AD.ak
eeee.... ale mi rada.

Gość Kluska z makiem pasternakiem
Polecam HIPNOTERAPIE jest cudowna na stres i brak ochoty na seks moze na poczatek wybierz sobie cos ze strony arfirmacje.pl i czytaj, jest duzo na temat poprawienia zycia seksualnego

Powiem wam ze ja mialam tak samo do stycznia tego roku. Mam 24 lata i we wrzesniu urodzilam dziecko 2008r. nie mialam ochoty na seks wiecznie bylo glowa mnie boli, jestem zmeczona albo "wkrotce". Mialam isc nawet to seksuologa prosic o pomoc ale jak odstawilam tabletki 2 miesiace i wszystko wrocilo do normy a maz sie oczywiscie ciesz:)

Gość mamaaaaaaaaaaa
cholera mamo samo, ale to chyba wina tabletek-wlasnie mam zamiar zmienic na inne bo jak tak dalej beidze to nie bede ich wcale potrzebowac -po co sie zabezpieczac jak seksu i tak nie ma mam roczne dziecko i od kilki miesiecy nei mam wcale ochoty wiecznie zmeczona, spiąca Nie wiem jak mąż to wytrzymuje bo samej mi to juz zaczelo przeszkadzac kiedys robilismy to codziennie a teraz raz w tygodniu