Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarodziejkaaa21

nie rozumiem tych facetow ehhhh co on chcial tym osiagnac????

Polecane posty

hej , weszlam tutaj aby poprosic was o porade w pewnej sercowej sprawie. wiec tak od jakiegos czasu utrzymuje znajomosc z pewnym chlopakiem, jest odemnie starszy o 4 lata. bylismy juz na randce - bylo nam obojgu bardzo dobrze wtedy. Wczoraj zaczepil mnnie na gg i oznajmil ze jest w moim miescie i moglibysmy gdzies wyskoczyc w czwartek wieczorkiem np do kina, rozmawialismy o repertuarze, mysle ze wyczul ze bym sie zgodzila aby z nim pojsc, nastawilam sie na randke a tu dzisiaj ciszaa:( na gg go nie widac, nic mi nie napisal, nie wiem czy sobie po prostu odpuscil to zebysmy sobie gdzies razem wyskoczyli?? dziwne zachowanie bo po co w takim razie mowil mi wczoraj o randce skoro dzisiaj milczy, nie wiem co o tym mysle, poczekam do 22, jak sie odezwie to dobrze a jak nie to wylanczam na dzis gg. co sadzicie na ten temat????? jak powinnam teraz postapic???

Gość Real Girl 23
sadze ze nie powiunnas sie załamywac i miec wyjebane na niego skoro mowi jedno robi drugie;] Dobranoc

Najprościej to powinnaś wysłać mu sms'a z pytanie o co chodzi i czy jego propozycja jest aktualna. Nie siedź jak ta ofiara bo chyba tobie tez na tym zależy.

ech nie martw sie z moim chlopakiem tez tak mialam na poczatku :) kiedys mnie odprowadzal (nie bylismy para) i obiecal spotkanie na drugi dzien... a tu byla cisza... ale wszystko jak widac sie ulozylo... bd dobrze!:)

nie zamierzam sie zalamywac, bo to nie ma sensu, jezeli komus zalezy to sam sie odezwie. a uwazam ze chyba nie powinnam sie teraz odzywac do neiego tylko czekac na jego ruch, nie chce zeby wyszlo ze lece na sile na niego. nie chce aby ktos sie z musu ze mna spotykal.

Gość ale to dopiero jutro o co chod

hegenna -- no oby tak bylo, narazie sie wstrzymam zobacze co jutrzejszy dzien pokaze, ale pewnie nie odjdzie do spotkania a w piatek wyjezdza wiec chyba pozostalo czekac do kolejnej propozycji

no ale ...--> mi sie wydaje ze na randki ludzie sie umawiaja z min 1 dniowym wyprzedzeniem , a pozatym jestem kobieta ja musze sie odpowiednio przygotowac do randki. a na to potrzeba troche czasu.