Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwka z powidłem

to nie depresja a...

Polecane posty

Gość śliwka z powidłem

złapałam doła, chandrę czy cośw tym stylu. taki moment ze wiekszosc rzeczy sie wali, wszyscy maja Cie gdzies a jestes sam/a na całej pieprzonej kuli ziemskiej. pogoda do duszy, wszystko do duszy. najchetniej bym zasnela i sie obudzila na wiosne albo w ogole.

Gość śliwka z powidłem
nie lubie pic sama piwa, a tak zwani "zaprzyjaznieni ludzie" ze mna tez to maja gdzies co bardziej jeszcze doluje.

Gość kajanka
zacznij chodzic na solarium - to poprawia nastrój i leczy depresje

Gość śliwka z powidłem
weekend zapewne tez do duszy. solarium? stanowczo lepsza byłaby vodka. ale ja nie pije czystej vodki.

Gość śliwka z powidłem
"na szczescie nie sama ze soba" tez bym chciala, ale jestem sama;/ co sie dzieje? bez sensu jest.

Gość śliwka z powidłem
jest po prostu do doopy. niewiem jak tak dalej bedzie to czlowiek jest w stanie wpasc w prawdziwa depresje. porazka. sorry ale bede tu jeszcze przez chwile nawijac o tym ze generalnie jest do kitu. ale w weekend moze bedzie okazja do wypicia butelki czerwonego wina niestety do lustra lae zawsze z kims.

Gość śliwka z powidłem
pewnie ołówkaaa Daisy wpadnij.

Gość śliwka z powidłem
chyba juz sie zlamalam, na pół.

Gość śliwka z powidłem
ide spac.

Daisy - zbieram się do kupy ;) Nie no, serio, mam zły humor, nic mi się nie chce, mam wrażenie, że jestem brzydka, że nie mam przyjaciół, etc etc, jak to po zerwaniu z "wymarzonym" facetem :O Szejku - I try :O

WIększość moich znajomych ma depresje, jakies podłamanie, wszyscy tłumaczą sie pogoda i coś w tym jest, sama mam ciągle zły humor i jestem jakaś płaczliwa, ale moja mama pracuje w przychodni i mówi ze psychiatrzy i psychologowie są dosłownie oblegani, w tym okresie, przyjdzie wiosna i bedzie zupełnie inaczej, sama to wiem, bo mam tak od paru lat. siedzi się w domu, nie chce się wychodzić, bo zimno, i takie pomysły i refleksje i doły przychodzą same...

mnie nie stac na depresje, chociaz bardzo bym chciala czasami caly dzien sie wyryczec, ale nie moge na to sobie pozwolic, no chyba jak wracam do domu jestem sama to tak, ale to bardzo dobra motywacja dla mnie ze jestem zdana sama na siebie i nie moge sie zalamac:o

Gość lubiem keczup
dajcie juz spokój z ta depresja i rozpaczą trzeba sie radowac albowiem oto sercach powinna rozbrzmiewac muzyka, ja gram na waltorni i jestem zadowolona albo stepuje albo stepuje i jednoczesnie jodłuje, mój chłopak wraz ze mna uczestniczy w tych rozrywkach choc on woli gre na puzonie. Mój chłopak ma na imie daisy berdzo go kocham.