Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXAnonomXX

prosze pomuzcie

Polecane posty

Gość XXAnonomXX

Od roku mam implant antykoncepcyjny wczoraj kochalam sie z chloakiem no i on spuscil mi sie do srodka teraz boje sie ze zajde w ciaze prosze pomuzcie mi ja nie che miec jeszcze dziecka mam dopiero 16 lat prosze pomuzcie czy wiecie cos na temat implantu antykoncepcyjnego ??

Gość skorro
skoro masz dopiero 16 lat to przestań się ruchać, wtedy nie będziesz musiała obawiać się ciąży zdziro

Gość masz 16
to miałaś 15 lat jak założyli Ci implant? dziwne...

Gość trocherozczarowana
kochana,przede wszystkim to trzeba popracowac nad ortografia,najpierw szkola pozniej sex,taka kolejnosc rzeczy. druga sprawa-Jak mam Ci pomoc? Urodzic za Ciebie czy Ci wyjąć bobaska z brzucha? Trzeba przede wszystkim myślec co się robi. W tym wieku implant antykoncepcyjny...?Pozdrawiam Twoją mame...

Gość trocherozczarowana
a tak w ogole przepraszam,ale patrzac na ten temat mam wrazenie ,ze mam do czynienia z jakas patologia. 15 lat i implant,ja pierdole...sama mam 17 i w glowie mi się to nie miesci.

Gość trocherozczarowana
wiesz,przypadki chodzą po ludziach,teraz pelno takich dziewuszek. :D

wiesz, no nie sądzę że założenie implantu w wieku 15 lat to przypadek :classic_cool: zastanawia mnie tylko, co skłoniło rodziców tej istoty na zezwolenie na taki implant :O:O

Gość trocherozczarowana
podejrzewam,że mamusia jest bardzo tolerancyjna :classic_cool: i wlasnie takie postępowania świadczą o rodzicach,żeby DZIEWCZYNKA 15 lat miala implant a tym samym zezwolenie na sex,u mnie w domu jak na razie tego tematu się nie porusza,bo jednak to jest za wcześnie :D