Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupa1977

Kto widział Bękarty wojny?

Polecane posty

Mi się też podobał. Niezła jazda. Tyle że jedna scena była mocno naciągana - w tym pubie jak ich zdemaskował szkop - był za bardzo podejrzliwy...

Tylko że Niemcy mają masę tych landów, w armii byli też Austriacy, chyba wszędzie inne akcenty? No i w końcu to byli żołnierze w mundurach, a nie jakis dziwny typ w podejrzanym miejscu...

ale niektórzy ludzie mają ucho do akcentów i potrafią odróżnić, widocznie mieli pecha i trafili na takiego;)

Brzydula, jak miał 16 latek czegoś nie zrozumieć? Mój syn ma 12 i przepada za Pulp Fiction... Będę musiała mu pokazać Bękarty coś czuję... A sceny nie były zbyt drastyczne... ale ja jestem fanem horrorów

pupa sceny byly okropne,Sama zamykalam oczy na widok tych egzekucji:O Wiesz dziecko moze wszystko obejrzec ale pozniej trzeba mu jeszcze wytlumaczyc-dlaczego

No może to kwestia przyzwyczajenia.... Obejrz kiedyś "Martyrs" i "Najście..." To już cię Tarantino nie ruszy nigdy.....

Gość smierdziel
zbyt dobre recenzje zbiera, ale obejrzec mozna, calkiem fajny

Pupa nie sądzę żeby bękarty były dla 12 latka, zgadzam się z tym, że sceny są dośc drastyczne:) a to że dziecku podobają się takie filmy nie znaczy że powinien je oglądać:)