Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska brandniunia

Jaką dziewczynę może mieć kurdupel 169-170 cm - pytam z ciekawości

Polecane posty

Gość Mam 175cm 120kg
Ja mam 175cm i 120kg. Nie czuje sie ociezaly, przebiegne z 5km. Moja obecna dziewczyna ma 180cm i jakies 72kg. Wyglad to nie wszystko, liczy sie tez osobowosc.

Gość scugnizzo
Przeglądając te posty, musiałem odpowiedzieć bo w większość piszecie bzdury! Ja mam 173 cm wzrostu i nigdy nie miałem dziewczyny niższej niż 165 cm. Obecna ma 181 cm (modelka) na szpilkach prawie 190. Różnica wzrostu jej nie przeszkadza. Trzeba mieć w sobie to coś. A co do samochodów... jeżdżę dużym Mietkiem i nie mam problemów. Chyba w waszych cinquecento nie ma regulacji wysokości foteli. Mam nadzieje, że tym postem zakończę ten śmieszny temat.

Gość gość
każdą która go zechce i on ją, mam 178 i uważam że to jest średni wzrost dla faceta wysoki powyżej 184 dobrze gadam dziewuchy?

Gość ruthvanaldin
ja mam 167wzrostu. mój facet ma 170wzrostu. ku waszemu zdziwieniu dziewczyny niestety się nim interesują i muszę być zazdrosna. ja sama jestem szczupła mam ładną twarz, figurę i niezły tyłeczek. więc niski facet może być z atrakcyjną dziewczyną jeśli ma charakter , charyzmę i jest seksowny.

Gość gość
Piszecie bzdury, ja mam 170, moj ex mial tyle samo i nie narzekal na brak powodzenia. I wybralam jego, sposrod innych bo branie mam. Dodam, ze moj pierwszy chłopak miał prawie 2 metry ale był dzieciakiem.

Gość gość
Wiele osob swiatowej slawy aktorzy,piosenkarze,pilkarze itd itp maja 170 i nie przeszkadza to w niczym ludzie idzice sie leczyc,,,,jak ktos ma 180 czy wiecej nie oznacza ze jest bardziej wartosciowy,,,W kolejce do boga jedni dostali wzrost drudzy rozum no coz hhaaha

Gość gość
ja mam 169 170 wiec najlepsza dziewczyna dla takich to 147 cm o 22-23 cm roznicy sam takich szukam jak dla mnie koniecznie musi byc nizsza o tyle takie proporcje najlepsze...

Gość gość
ja mam 168 cm moj mąż 170 :) zarówno ja jak i on uwazamy sie za atrakcyjnych :) mam sporo kolegów powyzej 195 cm i coz z tego skoro to buraki? Wzrost nie ma znaczenia, liczy sie seksowny umysł i pewnosc siebie

Gość gość
Atrakcyjność atrakcyjnością, ale to co wypisuje się o tym, że niski nie może prowadzić wszystkich samochodów to żenada. Ja mam 168 cm wzrostu i prowadzę tira. Prywatnie mam dwa wielkie samochody, w tym jeepa cheeroke. Na każdą kategorię prawka zdawałem za pierwszym, czasem drugim razem. Zresztą z atrakcyjnymi kobietami też mi się zdarzało być w związku. Nawet bym nie chciał być wyższy, bo w mojej pracy oznacza to mniejszy komfort, zresztą chyba dlatego wiele kierowców na miedzynarodowkach jest dosyć niskich.

Gość gość
Ale bzdury na tym forum..... Ja mam 165cm akurat. Mój najlepszy kolega ma około 161cm może z 1cm więcej. Wygląda świetnie, świetnie mówi, wiele moich koleżanek, od razu pyta a kto to jest kiedy on się pojawia. Jedna wyznała mu miłość. Jeśli ktoś tak myśli to... przykro mi, ale jako kobieta powiem nie ma serca i empatii. Ten człowiek zwiedził cały świat, ma za sobą międzynarodową karierę, tysiące znajmych na całym świecie, którzy go kochają, jest cudowny ciepły, miły, nie ma w nim złych uczuć... Znam wielu wysokich mężczyzn, o których tego powiedzieć nie mogę. Poza tym świetnie jeździ samochodem

Gość gość
Może mieć taką z defektami np. Emili Ratajewski -on kurd**el,ona beznadziejna figura,nie kobieca z brakiem talii i wąsko płaskim tyłkiem

Gość gość
Ja mam 168 cm i podobają mi się tacy w okolicy 172 cm.

Gość gość
Ja mam 180 cm wzrostu i nie mam dziewczyny z powodu wzrostu wiec jakim cudem nizszy moze miec?

Gość gość
Ja mam 180 cm wzrostu i nie mam dziewczyny z powodu wzrostu wiec jakim cudem nizszy moze miec? xxxxxx Z powodu wzrostu bo jesteś za wysoki czy za niski ?

Gość Jedyny normalny juz w swiecie
Jesteście popier*leni dosłownie każdy który tutaj cokolwiek napisał. Jak można ludzi WY TĘPI IDIOCI oceniać pod względem wzrostu? Wybierasz przed swoimi pier*olonymi narodzinami ile będziesz mierzył? Człowiek który ma 140 CM to ten sam człowiek który ma 200 CM. Kobiety.. Pokazujecie swój zidiociały mózg, ludzie którzy Wam tutaj piszą te bzdury(pisze do ludzi z 170 cm i poniżej) zwyczajnie mają tyle kompleksów i tak zniszczone życie, że siedzą na internetach i piszą o tym po to, żebyście i Wy siedzieli w domu i nie wychodzili, człowiek który ma 150 może osiągnąć wszystko, nie patrz na cyfry, otwieraj oczy i zwiedzaj świat człowieku, nie zwracajcie uwagi na innych tylko na to co chcecie osiągnąć. Też swego czasu myślałem, że jestem niski a wcale nie jestem, w końcu gdzie bym nie poszedł(mimo 176cm wzrostu) jakoś jestem większy od 3/4 ludzi których spotykam na ulicy, mam kobietę(jedną z 10), mam dziecko, mam pracę, mam samochód, mam dom - po chuj Wy tutaj siedzicie? Puk puk w łeb i żyjcie tak jak inni na świecie jest około 1,5miliarda ludzi między 150-170 wzrostu a Wy się użalacie nad sobą?

Gość Jestem przegrywem

Mam 20 lat,  170 wzrostu,  38 rozmiar buta i 10 cm penisa podczas wzwodu 

Gość Ja to dopiero przegryw

A ja w ogóle nie mam penisa

Gość Nie jest źle

Fajnie jest być wyższym od dziewczyny patrzec na nia z gory tez niestety nie mam zbyt wielu okazji, bo mam 170 ale poznałem kobiete za ktora kazdy facet dalby sie pokroic, super cialo, twarz, mądra porządna i oszalała na moim punkcie. Sama ma 155/160

Gość Gosc

A ja sie nie zgodze. Mam 175cm a moj facet 168cm. TAK. Seks jest wspanialy. On jest wspanialy. Koniec kropka.