Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska brandniunia

Jaką dziewczynę może mieć kurdupel 169-170 cm - pytam z ciekawości

Polecane posty

Gość Serafina90
Ja mam 160 a jestem z facetem, który ma 183. Nawet jak ubiorę obcasy to przy nim niewiele mi to daje. Obcasów się nie ubiera tylko co najwyżej zakłada!

Gość Serafina90
Spoko ;)

Gość A JA mam 173
a mój facet 169 i nie zamieniłabym go na nikogo innego

Gość kobiety lubia wysokich niestet
y,bo kazda i but na obcasie lubi zalozyc i lepiej sie wysoki prezentuje :-) ja przy nizszych ode mnie facetach zle sie czuje,zaczynam sie nawet lekko garbic,bo mam wrazenie ze to idiotycznie wyglada. z niskimi sie nawet nie kumpluje

Gość giniaminia
Ja mam 173 i tylko wysocy.

Gość giniaminia
,

Gość Kobieta 170
Taki niski facet najpewniej przed laty stał w kolejce po rozum a nie wzrost... Za to autorce i jej podobnym bozia nie dała ani jednego ani drugiego

Gość wasze zdanie nie ma żadnego
znaczenia. To kto jest w danym społeczeństwie niski, średni, wysoki to określa rozkład wzrostu. Na polskie warunki facet mający 170 cm jest niski kobieta mająca 170 cm jest w górnych stanach średnich. Oczywiśce mówimy o ludziach z młodekgo pokolenia 18-2X. Przynajmniej takie badania wpadły mi w oczy :classic_cool:

Gość dvmlkdfsnmvodnv c
moj jest wyzszy o 5 cm, ale ja nosze obcasy wiec wychodzi, ze jestem z 10- 12 cm wyzsza od niego i mam to w mojej seksownej pupie :) ja go kocham i podoba mi sie taki jakim jest. ciesze sie, ze jest niski, przynajmniej baby nie beda sie na niego gapic ;)

Ja mam 160cm wzrostu, a mój facet 173 cm , a nawet gdyby był niższy nie zamieniłabym go na innego.. Miałam faceta który miał 185 cm i nie było fajnie.. cały czas podskakiwanie z mojej strony, a on cały czas się musiał schylać... Po za tym nie bylismy dopasowani do siebie pod wzgledem charakteru. A obecny facet zaraz będzie moim mężem i jest naprawde inteligentnym, przystojnym (jak dla mnie) mężczyzną :), domyślamy się, że Nasze dzieci wysokie nie bedą, ale cóż.

Gość CAŁA PRAWDA !!!BEZ BREDNI
nie ma co zadna nie patrzy na faceta ponizej 175 i nie mówcie ze tak nie jest sama i ogólnie wszystkie gustujemy w wysokich identycznie jak wy w szczupłych i zgrabnych mam 166 nie pokazała bym sie z facetem nizszym niz 175 nie mówcie bo kazda z moich kolezanek sortuje w ten sposób wszystkie tak sortujemy facetów taka parwda i koniec tematu bo kazdy wie tak narawde o co chodzi a te brednie ze wzrost nie ma znaczenia to jakies podstawione,,niskie zakompleksione,,facie i taka prawda współczuje wam chyab ze facet jest mega fajny too owszem ale nawet nie ma szans sie podbic do nas kobiet :D

Gość :OOOOO
no niestety taka prawda my kobiety wolimy wyzszych tak juz jest ... mysle ze nie uraziłam nikogo z nizszej półki :P

Gość Ewelina89.
Mężczyzna zaczyna sie od 180 cm :] , najlepszy wzrost to od 183 do 186 cm jak ktos tu wymienial, taka prawda ;]

Gość Ewelina89.
18:15 [zgłoś do usunięcia] offerma czytałem że największe branie mają ci od 182 do 186 cm " O jest .

Gość mam pytanie ?
ale tak na serio ile wasi wymarzoni faceci musza byc wyzsi od was dajmy na to 8 do15 cm czy od 15 w wzwyz ? bo konec sciemniana ze moze byc waszego wzrostu czyli sredno 170 bo to sa brednie kazda nawet na takiego nie patrzy i kazdy kto tu czyta ze to nie ejst istotne tez sobie tego nie bierze do serca :/ mogłybyscie napsiac jakies granice lepiej a nie pocieszac na chama ? a czy wogle na ulicy zwracacie uwage na faceta ponizej 176 czy on odrazu wedruje do koszyka z napisem ,,smiech,, a jaka jest granica faceta którego uwazacie za aseksualnego? łysiejacy facet o wzroscie 172 to jest smiech czy jakas tam norma bo nei weim czy wychodzic z domu ? 21 lat zero doswiadczenia :D

Gość musiałbyć mieć dużo kasy
ty wyżej

Gość mam pytanie ?
heeh zadałem pytanie a odpowiedz wczesniej została juz udzielona heheh zadałem pytanie na odpowiedz udzielona :P

Gość mam pytanie ?
183(minus)172 hoo hooo no to teraz juz wiem dlaczego jestem samotny do mezszczyzny brakuje mi az 11cm do norm europejskich ale i tak juz stary jestem (21)lat łysy w dodatku troche miesnia mam robiłem ale stwierdzam juz ze sie nie opyla bo na co sie meczyc jak juz jestem skreslony dzieki matce naturze :P;D;D DZIEKI BOGU ZE S TAKIE RZCZY JAK ALKOHOL ojejku

Gość koturny
gdzie mozna zakupic sobie buty z koturnami przydałoby mi sie te min 6 cm

Gość Major Oklahoma
Dla 169-170 kobieta 150-160 cm.

Gość 100% faceta
Ja mam 175cm jak to czytam to mi się śmiać chce. W dupach wam się poprzewracało, wzrost stawiacie na 1 miejscu przy doborze faceta ahahahahhah!!!! To sobie znajdź paszteta co ma te twoje wymarzone 185-190 cm jak wróci z roboty w hucie za 1800 to cie zerżnie zrobi ci 3 ulepów i do końca życia będziecie mieszkać w M3 i kupować w biedronce, jeździć starym golfem albo bmw, na koniec wieczorem obejrzycie film na TVP1 ahahahah!!!!!! Pełno jest przygłupów o wysokim wzroście. Dziewczyno jedna z drugą myśl głową nie dupą!!! Jak masz 175 to jesteś u mnie skreślona a nie ja u ciebie bo to facet sobie wybiera dziewczynę a nie na odwrót, Ty potrafisz tylko stać i czekać aż podejdę i cie zaczepię, a jak masz nie taki kolor oczu jaki mi się akurat podoba, za małe cycki, albo krzywe zęby to nie mamy o czym gadać, czeka 10 innych ahahaha. A co do rozmiarów buta, fiuta i sexu to ja mam 17 cm w kutasie i mi wystarcza, jak ci mało to proponuję poszukać w oborze. Hahahaha co do prowadzenia to nie które kobiety nie powinny tego robić bez względu na wzrost, zresztą doskonale świadczy o tym to co tam wcześniej powypisywałyście, powinni robić raczej testy na iloraz inteligencji.

Gość popieram tego powyzej
W necie laski duzo pierdola chca to tamto gwiazdke z nieba, one sa ksiezniczki przepiekne, kazda jest sexowna i piekna jak tak czytam i niby tylko selekcjonuja kandydatow stojacych w kolejce. Tyle ze w zyciu ziwne ze wystarczy ze zwrocisz na jaka uwage i juz jest w tobie zakochana i nawet 175 cm nie musisz miec ani pieknego ryja. Ja nie wiem gdzie wy sie internetowe ksiezniczki podziewacie co nie chcecie takiego czy innego faceta. Ja mam 174 i to na mnie zawsze leca (ciekawe jak to sie dzieje skoro jestem taki chujowy?), to ja selekcjonuje laski, ja zawsze je rzucalem, nie one mnie.

Gość MALI MAJA MAŁE PENISY
I JEST TO NAUKOWO UDOWODNIONE

Gość Ewci@
Czy autorka tego tematu nie ma nic ciekawszego do roboty? Mój partner ma 165 wzrostu. Jest wspaniałym facetem, jest zaradny zyciowo i finansowo, z każdej sytuacji potrafi znaleśc rozwiązanie. jest zyczliwy, świetnie sie dogadujemy nie wspominajać już, ze w lózku jest po prostu boski!! Nie jeden facet wyższy od niego zwrostem nie dorasta mu do pięt. I jedna prośba do autorki: zmień te obraźliwe słowo:" kurdupel". Dla mnie to jest poniżające. a Jeżeli dziewczyna ma 163 cm wzrostu to tez jest kurduplem? I pamietaj,ze z ładnej miski się nie najesz, a z pustej wcale. i Nie wyglad sie liczy, lecz to jaki jest wewnatrz.

Gość milla00
Temat jak zwykle poniżej wszelkiego poziomu. Mam wrażenie, że pisała go jakaś małolatka, która o prawdziwych mężczyznach wie tyle co nic i rywalizuje z innymi koleżankami, która ma wyższego, bo wtedy jest tak fajniutko. Nie wiem dlaczego wzrost miałby być kluczowym elementem decydującym o wyborze partnera. Dla mnie ważne żeby mężczyzna miał normalny wzrost, a podane w tytule 169- 170 cm w normie jak najbardziej się mieści, nie jest to nic dziwacznego i nie wygląda się wtedy jak kosmita. Taki mężczzyna jest po prostu niski. Koniec. Owszem najbardziej podoba mi się wzrost 175-180cm (jak dla mnie najlepsze proporcje itp.), ale nie ma to większego znaczenia. Byłam kilka lat w związku z mężczyzną mającym 167-8 cm, raz podobał mi się strasznie taki 165 cm, ale był już zajęty ;). Obecny ma 175 cm i wiem że jest to ten jedyny. Jest przystojnym brunetem o męskim głosie, seksownych męskich dłoniach i stopach. Jest ponadto wykształacony, inteligentny, świetnie gotuje, jest bardzo zaradny i opiekuńczy, co daje niesamowite poczucie bezpieczeństwa. Spotykałam się z różnymi mężczyznami, wielu z nich mialo > 180 cm, ale co z tego skoro żaden z nich nie był na tyle interesujący żeby mnie przy sobie zatrzymać. Moim zdaniem mozna byc przystojnym i męskim przy praktycznie każdym wzroście. Znam kobiety, które zdecydowanie wolą wysokich, ale dla większości nie ma to znaczenia. Znam nawet jedną, która wręcz woli niskich i niższych od siebie (sama ma 165 cm). Argument o prowadzeniu samochodu jest tak absurdalny, że przemilczę...

Gość Xfrancuz1
Krygier nie ma wiekszej kretynki od ciebie nie ma.facet 170cm to kobieta 140nie wiecej.co z was za pojeby?Same macie gora te 165cm w kapeluszu a takie damy stroicie.cipami widze kazda ale to kazda patrzy.takie kobiety to na drzewo kurwa galezie prostowac.

Gość wielkość pewnisa
Wielkość penisa wcale nie jest zależna od wzrostu, wysocy często mają małego, tak samo jak się ma drobne dłonie, czy małe stopy przy 190 cm wzrostu tak też można mieć małego fiuta