popuszczę dziurki za 3 ogórki 0 Napisano Styczeń 21, 2010 chłopak mnie zwyzywał , obraziłam sie na niego. nastepnego dnia przyjechał mnie przeprosic. wiedzialam że bedzie miec "COS" przeprosinowego , spodziewałam się kwiatka, zastałam pluszaka. ok. myslalam że sobie pójde. byłam twarda i silna...dopóki nie powiedział "mam jeszcze ogórki" ..."nie otwierałem, specjalnie sie powstrzymałem..dla ciebie" :( potem mocował się długo i w koncu otworzył. co więcej pozwolił mi zjeść w samochodzie. dawno nie był taki miły. uległam :( zaczęłam się śmiać a potem objadać ogórkami. były dość ostre, kisiły sie z papryczka chili no i tak wlasnie dałam sie przekupic. nie kwiatkiem nie misiem a słoikiem ogórkow. on potem stwierdził "ty byś wszystko za te ogórki zrobiła, mnie bys oddała" proszę powiedzcie mi że dobrze zrobiłam, bo ja mam teraz moralniaka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tequila boom boom 0 Napisano Styczeń 21, 2010 zaraz sie oszczam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja powiem Napisano Styczeń 21, 2010 pewnie, że dobrze. popieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwanna 0 Napisano Styczeń 21, 2010 hahaha;_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uważam że postąpilaś karygodni Napisano Styczeń 21, 2010 e dałaś sie sponiewierac on bedzie wiedział że wszystko mu wybaczysz i ma juz na Ciebie metody. nie daj sie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lawina 2007 Napisano Styczeń 21, 2010 tym razem już wtopiłaś... jak następnym razem cię wyzwie masz powiedzieć" Nawet ogórek nie jest wstanie wpłynąc na moją decyzję";) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość świetna jest Napisano Styczeń 21, 2010 a czy tylko kiszone wchodzą w grę? co ze świeżymi albo konserwowymi.... nie daj boże mizeria :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoja dziura kisiła mego ogóra Napisano Styczeń 21, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popuszczę dziurki za 3 ogórki 0 Napisano Styczeń 21, 2010 tylko kiszone :D ale i nie każde - takie ze sklepu najczęściej są obrzydliwe, najlepsze są domowe :) a i nie każdy potrafi je tak dobrze zaprawić. A to akurat były nasze 3 słoiki które..."zwinęlismy" przy okazji imprezy... :( [wstydniś} no i ja wzięłam 1 a on 2 . i teraz mi oddał jeden...ale co z tego skoro już prawie wszystko zjadłam :( teraz on mówi "niedługo pojadę do babci i przywiozę Ci ogóreczki jak bedziesz grzeczna" :D wie jak mnie podejśc...jego babcia też robi rewelacyjne :( a co najgorsze - ja takich pysznych ogórkow nie moge kupic bo nigdzie nie ma...chyba że sama nauczę sie kisic. wtedy bede od niego niezależna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sprzedajność polskich Napisano Styczeń 21, 2010 dziewczyn nie ma granic przyzwoitości :o :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popuszczę dziurki za 3 ogórki 0 Napisano Styczeń 21, 2010 no i idiotka ze mnie, on już myśli że mu wybaczyłam i znowu wraca wszystko do poprzedniego stanu rzeczy :/ on już sie nie stara, nie wstaje dla mnie rano ;( faceci są podli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach