Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbuśik65675765767675

co myslicie ściema czy prawda?

Polecane posty

*megusia* twoje od pcozatku sa mylne jak widzisz jak bym mu sie podobala to by ze mna nie byl ,nie mog sie znia wczesniej spotkac bo przez 5 lat przebywal w calkiem innym miescie i wiele takich innych..

to jakiś kryptogej, rzuć go zanim będzie za późno! pomyśl jak się poczujesz gdy po np 10-15 latach małżeństwa on oznajmi Ci że oto wprowadza się do Was jego nowy chłopak, Roderyk , albo Olivier, albo obaj na raz!? teraz poczułaś się zepchnięta na boczny tor jego uczuć, a pomyśl co będzie za kilka lat w takiej właśnie sytuacji! Oszczędź sobie rozczarowania ;)

Gość wez kobieto wyluzuj
po co sobie stwarzasz na sile problemy ? nie mysl o tym , jestes swiezo upieczoną mązatką a to, ze sie zaczerwienil na jej widok ? no zdarza sie , ja czasami tak mam, ze na widok super fajnego faceta odbiera mi mowe ale ani potem nie myśle ani moj maz nie robi mi z tego powodu zarzutów jak bedzeisz mu o tym gderac i przypoimnac sytuacje to w koncu bedzie chcial Ci udowodnic ze "ma jaja" i takie laski bedzie bajerowal dobrze ze tak a nie inaczej sie to potoczylo, a Ty sie ciesz ze masz kochajacego faceta

Gość łże twój facet
w żywe oczy. Przecież to oczywiste, że znał wcześniej pannę, a stopień zażyłości był większy niż bliski. Pewnie też miał zadzwonić do niej następnego dnia a tego nie zrobił i stąd to zawstydzenie.

Gość sdfghgfd
może cię z nią zdradza albo ją ruchał w przeszłości

oki, jezeli uwazasz ze moje wniosk sa mylne to oki... nie bede pisac juz co mysle... to siedz sama z ta twoja teoria... a po co tu napisałeś taki topik jak ci ktos soc pisze a ty piszesz ze to nie prawda... wiec jak wiesz to po co piszesz..

Gość o rany.............
a tobie nigdy nie podobał się inny facet niż twój mąż spójrz w lustro i odpowiedz sobie szczerze czy ty nigdy za żadnym się nie obejrzałaś myśląc fajne CIACHO! co nie oznacza, że zaraz chciałabyś z nim cy czy wskoczyć mu do łóżka więc czy warto robić kwas w domu

podobal mi sie owszem ale nigdy nie sprawila tak zeby on poczul sie zle przez to ...typu obejrzec sie gapic ,czerwienic mozna powiedziec wprost ..to mnie boli niz takie podchody

Akurat nad odwróceniem sie za innym facetem czy kobieta potrafimy zapanować. Rumienienie sie jest niezalezne od nas. Chyba szukasz dziury w całym. czemu wilosz uwierzyc kobietom z forum niz własnemu mężowi? Nie potraficie usiąść i pogadac ze soba raz jeszcze?

Gość klikam ile wlezie
kurcze,spodobala mu sie piekna dziewczyna i tyle.. nie martw sie ,widac ,ze ma kompleksy,nie czul sie przy niej komfortowo wiec raczej cie nie zdradzi:) ale pewnie widok tej pieknosci bardzo go w waszym otoczeniu speszyl i zdziwil A faceci przedewszystkim sa wzrokowcami..

Straszne jesteście, zazdrosne baby! A może rzeczywiście mąż się zaczerwienił z tego powodu który podał? A wy wmawiacie autorce że na pewno ma romans z tą koleżanką. A ty autorko po co szukasz dziury w całym?Może naprawdę jest tak jak powiedział. Że jesteś taka piękna i ci wstyd przynosi. Nie lepiej pogadać z mężem o tym co cię niepokoi zamiast pisać o tym na forum? Skąd my mamy wiedzieć dlaczego mąż się czerwieni. Nie znamy go, to twój mąż i nawet jeśli nie wierzysz w to co powiedział to chyba lepiej pogadać z nim, albo zapomnieć o całej historii a nie pytać zazdrosnych pań z forum.

Gość mimilala
mieli kiedys romans, rozstali się, bo ona tego chciała. teraz on sie czerwieni, kiedy ją widzi, a ona udaje , że na niego nie patrzy i go nie zna. kobiety zawsze sa lepsze w tych sztuczkach.