Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bejbuśik65675765767675

co myslicie ściema czy prawda?

Polecane posty

W markecie ja razem z moim mężem robiliśmy zakupy ,ąż tu naglę spotkałam swoje dwie koleżanki jedna jest przeciętnej urody a druga moi skormnym zdaniem jest po prostu piękna ..no ale nic do niej nie mam sympatyczna osóbka natomiast okropniasto wkurzył mnie mój mąż ,ktory jak do nas podeszły spuścił głowę ,oparł się o wózek i się zaczerwienił -prawie nic się nie odzywał ,wogóle nie patrzył w ich strone był czerwony jak burak ...no więc po rozmowie kiedy już odeszły pytam się go co się stało ze taki czerwony a on :" ze on mi wstyd przynosi przed koleżankami ,że on taki brzydki ,nieogolony i co one sobie pomyślą ze taka laska jak ja ma takiego beznadziejnego faceta" no więc moja wersja ijest inna "ze poprostu podobała mu się ona i się zawstydził speszył?? czy on ściemia?? powiedzcie mi...

to zalezy jaki jest twój facet.... może mu kiedys w kłótni powiedziałaś ze sie go wstydzisz lub cos podobnego... a jaka była reakcja tej dziewczyny na niego???

tej dziewczyny żadna bo ona go nie znała tylko mnie więc rozmawiała tylko ze mną ...nigdy mu nie mowiłam że jest beznadziejny pozatym nie zauwazylam zeby sie przy kimś rumienił nawet przy mnie na pierwszej randce!!!

no raczej spodobała mu sie ta laska dlatego sie speszył.

Gość dfvgbhnj
nawet jezeli ta druga opcja jest prawdziwa to w czym problem? Ty juz z nim jestes, do Ciebie sie 'przyzwyczail' a nic nie poradzi na to, ze czerwieni sie w obliczu ladnej buzi, chcialbys by caly czas sie czerwienil przebywajac z toba? ;) przynajmniej ladnie 'wybrnal' z tego ;)

ładnie sprtynie dlatego dziś czeka go przyjemne przywitanie...:):D

Gość myślę że na pewno
he, pewnie juz ma romans z ta pieknoscia :D Nie udalo mu sie tego ukryc niestety :D

Gość vgghf
ja bym nie byla zazdrosna...normalna reakcja...Widac gośc zakompleksiony wiec nie wyrwie żadnej laski bedzie ci wierny wiec wyluzuj:O mnie by bardziej zdenerwowało te jego zawstydzenie z innego powodu.Nie lubie zakompleksionych wstydzących sie facetów:O

nie nie znają się

Gość vgghf
dupa nie facet jak baba sie wwstydzic i czerwienic...odpycha mnie od takich zakompleksionych:O

nigdy wczesniej sie mu to nie zdarzało...

Gość vgghf
mozesz byc spokojna zdradzic cie nie zdradzi z takim charaktrem...a ze mogla mu sie spodobac to norma nie ma wtym nic zlego jesli naprawde była pieka

Gość myślę że na pewno
pewnie stal mu na sama mysl, a wieczorem w lazience sobie zwalil myslac o niej :classic_cool:

mi chodzi o jego szczerość ...i to jest wtym najgorsze ze on mi sie nie przyzna....i za to go zaczynam nienawidzic i za to moge zrobic awanture...

a skąd ty wiesz że oni się nie znają... nie wiesz chyba wszystkiego co twój robi... a jak miał jakiś przelotny romans z nią.... a teraz go widzi z tobą

jestem na 100% pewna ze jej nie zna..poprostu mnie kwurzyl a ona pewnie miala satysfakcje ze moj facet sie rumieni na jej widok żenujące...

prawdziwy męski facet wziął by siekierę i upierdzielił jej głowę. Zabrał na pamiątkę i z rozrzewnieniem wspominał to miłe spotkanie za każdym razem patrząc na wiszącą nad kominkiem oprawioną głowę, ćmiąc fajkę i popijając czystą gorzałę! YEAH!

Gość myślę że na pewno
Mrugnal jej pewnie :P Spotkaja sie predzej czy pozniej, a teraz juz o niej sni :classic_cool:

nie znali się ..ale przykre to jest moim zdaniem...czy ktoras z was by sie kwurzyla na moim miejscu?

ja jako facet powiem Ci co bym zrobił na Twoim miejscu: w ogóle bym się z nim nie zadawał, bo pedałem nie jestem ;) rzuć go!

nie rzuce ale nieprzyjemnie sie poczulam ,jakby ona byla boginia on przy mnie nigdy sie tak nie zarumienil-nigdy!! bardzo zle sie ztym czuje oczywiscie on sie bedzie bronil i zaprzeczal wiec ta awantura nie ma sensu bede to dusic w sobie -i jak tu nie mieć kompleksow skoro wlasny facet ci je sprawia...

Gość no cóż wkurzyłabym się
i napewno bym mu to wypomniała,ale z drugiej strony nie ma co przeginać..

tak jesteśmy ze osba 4 lata ślub mamy od 2 tygodni ..i co jeszcze chceci mi wmowic ze jest ze mna dla zabawy?>..troszeczke przesadzacie

nikt nic nie chce ci wmawiać ... kazdy tu tylko czyta co piszesz i pisze swoje spostrzeżenia i wnioski