Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktostam100000

kto poradzi?

Polecane posty

Gość ktostam100000

jak mam się zachowywać wobec chłopaka którego znam juz od dłuższego czasu i z początku wydawło się że z tego będzie związek normalny a jednak nie proponuje mi spotkań, najczęsciej rozmawiamy na gg. Chociaż wcześniej pisał smsy co kilka dni, teraz już tlyko gdy nie ma mnie dłuższy czas na gg...Wdizieliśmy się tlyko klika razy i to on zawsze proponował spotkanie-może więc ja źle robię ze nic nie zaproponowałam.Jak mowie, że z kimś np. wychodzę to pyta z kim moze powinnam oklamać go że z jakimś kolega i ozabczyć co zrobi...co o tym myslicie?czy jeszcze jest szansa ze cos z tego bedize?

Gość ja nie widzę sensu w pytaniu
myślę że dla odmiany może Ty byś mu zaproponowała wyjście jakieś... korona Ci z głowy nie spadnie a chłopak może myśli że nie jesteś nim zainteresowana skoro to zawsze on musi wszystko inicjować

Gość ktostam100000
jasne ze moge i pewnie tak zrobie tylko myśle o tym ,ze skoro on tak czesto nie odzywa sie i moze tlye wytrzymac te kilka dni-w przeciwienstwie do mnie;p to chyba nie tak cos..

Gość pewnie sam nie wie czego chce
i ma inną na oku

Gość ktostam100000
wiem ze nie spotyka sie z nikim ale mozlwie ze moze ktos sie jemu podobac.tylko po co tak to tak sie dopytuje co robie i z kim itd