Gość Ramka do zdjęc Napisano Styczeń 21, 2010 Kiedyś byłam z mamą u ginekologa i powiedziałam ,że chcę rozpocząc życie seksualne z moim chłopakiem i chciałabym się wcześniej zabezpieczyc aby nie było potem niespodzianki.Lekarz zbadał mnie przez odbyt i przepisał mi Yaz na 3 miesiące , brałam je ,moja miesiączka wreszcie była regularna ,jedynie piersi mi po nich urosły , skończyły mi się i poszłam po kolejne tabletki a ten widząc ,że nadal jestem dziewicą wypisał znowu 3 opakowania i powiedział ,że jak następnym razem nadal będę dziewicą to tabletek mi nie przepisze . Wnet mi się kończą więc mam pytanie ,poradźcie mi co mam robic , jakos jeszcze nie doszło do zbliżenia ,nadal jestem dziewicą a tabletki mi się kończą . Mama nie chce już ze mną isc :( Mam 17 lat Boję się tego ,że teraz jak nie będę miała tabletek a strace dziewidztwo mogę zajsc w ciązę .Czy jako 17 latnia dziewica mam prawo domagac się tabletek ?Czy lekarz powinien mi je przepisac ? Poradźcie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach