Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena marzanna

Ginekolog BYTOM, GLIWICE lub okolice ??

Polecane posty

Gość Marzena marzanna

Jakiego polecacie? Musi być dobry, bowiem pierwsza ciąża nie była łatwa, a ginekolog się własnie nie sprawdził. najlepiej Bytom?

Gość vdfvfdvsv
Tarnowskie Góry jest wielu dobrych

Gość jestem z bytomia
i jeżdżę do tarnowskich gór do dr.rączkowej!!! jest super!!! 2 ciąże mi uratowała!!! naprawdę szczerze ją polecam!!!

Gość Mama 4 latki
www.znanylekarz.pl sprawdz tam

Gość ccc - to dla mnie
w Bytomiu nie chodź do Tarnowskiego !!!!

Gość ccc - to dla mnie
w Bytomiu polecam ci dr.Szydełko !!!!!

Gość Marzena marzanna
pierwsze moje dziecko corka ma dziurkę w serduszku, ktora przez gina nie byla zauważona. Nie zlecil tez zadnych badań ktore pomogly by wykryc wade serca. Czy ten lekarz zleca takie badania?

Hmm moj synek mial dwie dziurki w serduszku ginekolog tez nie widzialam podejrzewal inna wade serduszka ale potem wytlumaczyl i to samo uslyszlaam w szpitalu ze w zyciu plodowym nie da sie tej wady rozpoznac bo dzieci maja dziurki i u jednych sie zrastaja u innych nie musza

Gość Marzena marzanna
Tyle, że u nas ta dziurka MUSI być operowana. Jak wiadomo operacja na wyłączonym sercu jest BARDZO ryzykowna. Dlatego szukam dobrego gina na Śląsku, który albo zobaczy takie rzeczy albo skieruje na odpowiednie badania. Mój poprzedni nie kierował nigdzie

Ja w Bytomiu polecam dr Szydełko. I powiem tak. Polecana tu wyżej strona pt ZNANY LEKARZ to jakaś paranoja. Są tam opinie o lekarzach, których znam osobiście, prywatnie bądź służbowo i czasem oczy przecieram ze zdziwienia. To ohydne jak można tak obrażać ludzi. Ale znany lekarz działa jak kafeteria. Anonimowo można zeszmacić każdego :o Jeżeli prywatnie to lubię dr Doktorowicz (w Bytomiu na Dworcowej miała gabinet..ale nie byłam co najmniej rok u niej..)