Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mruuuu

co zrobić? waaażne!

Polecane posty

Gość Mruuuu

witam, cześć, dzień dobry. mam problem wagi państwowej, który nie pozwala spać mi po nocach i zajmuje mi cały wolny czas biegając po mojej głowie przez co wpadnę w depresję. huh. mam 16 lat, mierzę 172cm i ważę 48 kg. dodatkowo mam anemię, więc możecie już sobie wyobrazić, jak wyglądam. chodzące nieszczęście. lekarz przepisał mi jakieś witaminki, żelazo czy coś na wyjście z anemii, ale to raczej nie pomoże mi w przytyciu, czego napraaawdę chcę. dziewczyny w moim wieku już mają fajne sylwetki, kształty, a ja dalej wyglądam jak szkielet^. i nie chodzi o to, że nie jem, bo zapewniam, że wpierdzielam dużo, ale to nie pomaga. co mogę zrobić? padam na kolana i biję pokłony jesli ktoś pomoże. pozdrawiam - Mruuuu.

koniecznie idz do lekarza endokrynologa zeby zbadac poziom hormonów jestes w sumie młoda i jeszcze moze sie wszystko ustabilizuje. póki co na anemie jest kapitalna pokrzywa! kup sobie ekspresową i zaparz. pij 2 razy dziennie. wiem, ze do ziół trzeba sie przyzwyczaić ale warto, naprawde.