Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

miało być tak pieknie a tu znów

Polecane posty

Gość tam uj a łoj a łoj a juści
i zimno w domu to pewnie twemu "krokodylowi" nie staje

Gość gangbang miszczu
chodz do mnie to zrobimy sobie lato w srodku zimy:P

tu Leja :) czarna, żeby nie było. Jarek dziś po raz drugi woła o życzenia. Ja już złożyłam :D Jestem chora, a tak fajnie zapowiadał się łikend :( Miałam jechać do Bydgoszczy na Puchar Polski siatkarzy

Gość
Tuleja znowu wagarujesz? :classic_cool:

oj Żeli bidulko 🌼 mam nadzieje,ze szybko wrócisz do zdrowia :) ooo! widze,ze fanka siatki jak i ja ❤️ tylko ja mam do Bydgoszczy daleko wiec lipa :o ale tez bym sie wkurzyła na Twoim miejscu... wyobraz sobie jak sie czulam kiedy w zeszlym roku nie zdazylam kupic biletow na lige swiatowa, wysprzedali mi przed samym nosem 😡 a Jarek na moje zyczenia nie zasluguje :classic_cool: :D

Ja też mam do Bydgoszczy daleko, ale jak ktoś chciał mnie zawieźć to co mi tam? Wiadomo już coś czy mamy FF Ligi Mistrzów?

Gość
wytypowałąm Twoj topik w drodze losowania :classic_cool: )) a tak serio spodobał mi sie jego optymistyczny akcent no i autor :classic_cool: )) wiec wpadłąm :classic_cool:;)

hahaha przerwa wiec witam w moich skromnych progach :classic_cool: optymizm to cos dla Ciebie :P PS a wpadać to Ty nie wpadaj, zabezpieczaj sie :classic_cool: tu Leja PŚ w skokach to nuuuuuda :o :P Żeli ze nie wzial do serca to standard :D

ee mieszkam na drugim piętrze, z domu od dzis juz nie wychodze,wiec moze mnie zasypac, nie bedzie mi przeszkadzac :D gorzej,ze okno mi zamarzło i nie chce sie otworzyc :o